Pasar Kliwon, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pasar Kliwon
Kacamatan
Pasar Kliwon kapernah ing Jawa Tengah
Pasar Kliwon
Pasar Kliwon
Pasar Kliwon kapernah ing Indonésia
Pasar Kliwon
Pasar Kliwon
Koordhinat: 7°34′52″S 110°49′54″E / 7.58105°S 110.83162°E / -7.58105; 110.83162Koordhinat: 7°34′52″S 110°49′54″E / 7.58105°S 110.83162°E / -7.58105; 110.83162
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kutha Surakarta
Kodhe laladan
administrasi
33.72.03

Pasar Kliwon iku kacamatan ing Kutha Surakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.