Serengan, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Serengan
Kacamatan
Serengan kapernah ing Jawa Tengah
Serengan
Serengan
Serengan kapernah ing Indonésia
Serengan
Serengan
Koordhinat: 7°34′50″S 110°48′59″E / 7.58056°S 110.81649°E / -7.58056; 110.81649Koordhinat: 7°34′50″S 110°48′59″E / 7.58056°S 110.81649°E / -7.58056; 110.81649
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
Kodhe laladan
administrasi
33.72.02

Serengan iku kacamatan ing Kutha Surakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)