Banjarsari, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banjarsari
Kacamatan
Banjarsari kapernah ing Jawa Tengah
Banjarsari
Banjarsari
Banjarsari kapernah ing Indonésia
Banjarsari
Banjarsari
Koordhinat: 7°32′50″S 110°49′02″E / 7.54735°S 110.81718°E / -7.54735; 110.81718Koordhinat: 7°32′50″S 110°49′02″E / 7.54735°S 110.81718°E / -7.54735; 110.81718
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
Kodhe laladan
administrasi
33.72.05

Banjarsari iku kacamatan ing Kutha Surakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)