Lawiyan, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lawiyan
Kacamatan
Lawiyan kapernah ing Jawa Tengah
Lawiyan
Lawiyan
Lawiyan kapernah ing Indonésia
Lawiyan
Lawiyan
Koordhinat: 7°33′41″S 110°47′36″E / 7.56133°S 110.79324°E / -7.56133; 110.79324Koordhinat: 7°33′41″S 110°47′36″E / 7.56133°S 110.79324°E / -7.56133; 110.79324
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
Kodhe laladan
administrasi
33.72.01

Lawiyan iku kacamatan ing Kutha Surakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.