Aliansi Jurnalis Independen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aliansi Jurnalis Independen
Republik Indonesia[1]
CekakanAJI
Alamat kantor pusatDalan Kembang Raya, No.6 Kwitang Sénen, Jakarta Indonesia

Aliansi Jurnalis Independen ya iku salah sawijiné organisasi pakarya para wartawan ing nagara Indonésia [1]. AJI iku uga didhamel nalika 21 Juni 1994 kaliyan Satrio Arismunandar, Ahmad Taufik, lan Goenawan Mohamad saka Tempo. Ikatan prakarya para jurnalis iki ngadèg saka wanacara pambredhelan majalah Tempo, Detik, lan Editor nalika jaman Orde Anyaré Présidhèn Soeharto

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]