Thomas Matthew DeLonge

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Broom icon.svg

Artikel punika boten sarujuk kaliyan kawicaksanan ing Wikipedia abasa Jawi amargi nganggé basa campuran krama lan ngoko
Panjenengan dipunaturi ndandosi supados dados ingkang wetah basanipun (krama sedaya utawi ngoko sedaya).

Thomas Matthew DeLonge
Tom Delonge on Jimmy Kimmel with Blink 182 09.jpg
DeLonge nalika pentas 2009 bareng Blink-182
Pratélan latar wuri
Paraban DeLonge, Tommy
Saka Poway, Amerika Serikat  Amérika Sarékat
Mangsa akarya 1992 - saiki
Sing magepokan Blink 182
Angels and Airwaves
Boxcar Racer
Sana jaringan http://www.modlife.com
http://www.macbeth.com

Thomas Matthew DeLonge (lair 13 Dhésèmber 1975; umur 40 taun), ditepungi kanthi jeneng Tom DeLonge iku pemain gitar ing band Pop punk Blink 182. DeLonge, asma cèlukane Thomas Matthew DeLonge, iku musisi saka Poway Amerika Serikat. DeLonge sadurungé gadhah pangarep dadi petugas pemadham kobongan [1] . Nanging sakbanjure ditumbasake gitar ing wayah ulangtauné, piyambaké dadi nresnani gitar iku. Mas DeLonge gadhah macem warna péngalaman main gitar. DeLonge gadhah band Blink 182, band alternatip Angels and Airwaves, band ingkang sampun péjah Boxcar Racer, band ingkang ditulis wingkingan punika dilanjutaké DeLonge ing band Angels and Airwaves. Èksis rikala taun 1992, pas dikènalake kancané marang Markus Allen Hoppus. DeLonge lan Hoppus miwiti nulis-nulis lagu lan latihan ing jèro garasi daléme DeLonge. Banjur ngajak mas Scot Raynor gabung Blink (rikala kaping pisan, asmane tasih Blink) dadi ngisi karawit drummer. DeLonge saiki kagungan bisnis sandhangan, ya iku Macbeth[2]. Lan gadhah wéb kanggo nèmokake sèniman lan panggémar lewat situs Modlife[3]. Sakniki Tom uga damel cariyos buku kanggo bocah-bocah alit liwat judhul Lonely Astronaut.

Sejarah[besut | besut sumber]

Wangsa Cilik Tom DeLonge[besut | besut sumber]

Tom DeLonge iku putrane Thomas DeLonge lan Connie, lair ing wangsa 13 Desember 1975 ing kutha Poway, Amerika Serikat [4] Urip ing Poway, kagungan sadulur lanang jenengé Shon DeLonge lan wadon asmane Kari DeLonge. Rikala umur 18 taun, ibu lan bapake Tom DeLonge pégatan. Tom uga didepak saka Poway High School amarga ngombe alkohol ing pèsta sekolah. Masalah iku ingkang nginspirasikake DeLonge damél lagu "Stay Together for the Kids" [5] lan "Going Away to College" ing albume Blink 182. Tom iku kagungan cita-cita lan pangarépan dadi petugas pemadham kobongan ing San Diego [6]. Dadi, main musik iku ora cita-citane saka Tom. Tom iku medal saka sékolah amarga DO gara-garane mabuk-mabukan nalika nonton basket nalika sékolah ing Poway High School.

Tom DeLonge dolanan Skateboard

Tom DeLonge lan Blink 182[besut | besut sumber]

Band iki diwiwiti saka tahun 1992, rikala Mark Hoppus dikénallake Anne Hoppus marang DeLonge. Mark uga miwiti latihan lan damel lagu baréng DeLonge [7]. Nalika miwiti sékolah ing Rancho Bernardo High School, kanca saka Tom, Kerry Key (uga pacare Anne Hoppus) iku tresna marang lagu punk-rock. Banjur Tom dikénalake karo Mark Hoppus, ya iku kakang saka Anne Hoppus. Tom lan Mark miwiti latihan damel lagu lan ngeband ing garasi griyane Tom. Banjur, Mark lan Tom ngajak Scott Raynor (kanca sékolah saka Tom ing Rancho Bernardo High School) kanggo ngisi posisi drummer.

Kontrovérsi Mèdal saka Blink 182[besut | besut sumber]

Tom miwiti 26 Desember 2014 matur liwat manajeré ménawi piyambakipun ugi lajeng fokus ting proyèk saknjabané musik. Manajeré matur kaliyan Mark Hoppus lan Travis Barker menawi Tom médal.

Tom DeLonge lan Boxcar Racer[besut | besut sumber]

Boxcar Racer iku salah sawijining band sisih saka Tom ingkang didhamél bebaréngan karo kanca band ing Blink 182, ya iku Travis Barker. Tom matur, ménawi band iki namung kanggo ngiringan mawon, amarga wontén kasil makarya lagu saka Tom ingkan botén cocog kanggo Blink 182.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Andrew Daniels (17 November 2013). "Tom DeLonge saka Blink 182". Men's Health. Dijupuk 3 Maret 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. ^ (en)www.macbeth.com
  3. ^ (en)modlife.com
  4. ^ (en)[1]
  5. ^ Beard, Steve. "Bapak - Ibu DeLonge pegatan". Orthodoxy Today. Dijupuk 8 Maret 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  6. ^ "Artikel saka Business Magazine". bizSanDiego. 7 Januari 2008. Dijupuk 8 Maret 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date=, |date= (pitulung)
  7. ^ Jason Tate (16 April 2004). "Scott Raynor (ex-Blink182) – 04.16.04 – Interview". AbsolutePunk. Dijupuk 8 Maret 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Delengen Uga[besut | besut sumber]