Superman Is Dead

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Superman Is Dead
ParabanSID
SakaBali, Indonésia Indonésia
GénrePop punk
Mangsa akarya1995 - saiki
LabèlSony Music Indonésia, BMG Music Indonésia
Sana jaringanKantor Web Superman Is Dead
AnggotaBobby Kool
Eka Rock
Jerinx

Superman Is Dead band sing diwiwiti Wong Bali saka acara-acara musik fèstival ing Kuta, Bali, Indonesia. Pawongan ingkang nyawiji, ya iku Bobby Kool, Eka Rock, lan Jerinx, iku durung tau ganti personil miwiti band Superman Is Dead saka taun 1995 [1]. Nalika iku, band iki jenengé uga Superman Silvergun. Nanging déning boten wonten tiyang ingkang sampurna ing dunya iki, banjur jenengé diganti Superman Is Dead. Banjur rékaman album piyambakan utawa indhie.

Karya[besut | besut sumber]

Superman Is Dead iku kasil ngripta akèh album kaya ta:

  • Kuta Rock City
  • The Hangover Decade
  • Black Market Love
  • Angels and the Outsiders
  • The Early Years, Blood, Sweat and Tears
  • Sunset Di tanah Anarki
  • Tiga Perompak Senja[2]

Sajroning album iku ana lagu sing kawentar ya iku: jadilah legenda, aku anak indonesia, outsider, lady rose lan sunset di tanah Anarki.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Biograpi saka Superman Is Dead
  2. "Daftar Album dan Lagu Superman Is Dead Sejak 1995 s/d Sekarang, Ini Sejarah SID". Tribun Jambi (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2020-03-26.