Bobby Kool

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bobby Kool utawa duwé jèneng asli I Made Putra Budi Sartika (lair ing Denpasar surya 8 September 1977) iku pémain gitar saka kélompok musik Superman Is Dead [1].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

[id:Bobby Kool]