Mike Shinoda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mike Shinoda
Mike Shinoda 4.jpg
Mike Shinoda nalika lagi manggung bareng Linkin Park
Pratélan latar wuri
Saka Los Angeles, California, Amérika Sarékat
Mangsa akarya 1996 - saiki
Labèl Virgin Records/EMI
Immortal Records
Sana jaringan Wéb kanthor saka Mike Shinoda
Wéb kanthor saka Fort Minor

Mike Shinoda iku pérsonil saka band Linkin Park. Mike iku gadhah asma asli Michael Kenji Shinoda, amarga gadhah bapak saka nagari Jepang ingkang gadhah asma Kumaichiro Shinoda. Pamomong saka band Fort Minor iki uga saged main manèka rupa piranti musik, kaya ta gitar, kibor, lan bass. Shinoda iku jalér kelairan surya 11 Fèbruari 1977. Piyambaké uga salah sawijining tiyang kang nderék magépokan damél studhio rékaman asmané Machine Shop [1].

Cathétan Suku[besut | besut sumber]


Pranala njaba[besut | besut sumber]