Travis Landon Barker

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Travis Landon Barker
TravisBarker 9.19.2008.JPG
Travis nalika manggung bareng Blink 182
Pratélan latar wuri
Paraban Baron von Tito
Saka Fontana, Amerika Serikat Flag of the United States.svg
Mangsa akarya 1996 - saiki
Sing magepokan Blink 182
The Transplants
+44
The Aquabats
Boxcar Racer
Sana jaringan Wéb kanthor saka Travis Barker

Travis Landon Barker ditepungi kanthi jeneng Travis Barker, iku pamain karawit ing grup band Blink 182. Dhewéke nyekel piranthi drum. Dheweke (lair 14 November 1975; umur 40 taun). Travis Barker, cèlukane Travis Landon Barker, iku pamain drum kaping pindho ing Blink 182. Dheweke nggenteni Mas Scott Raynor ing wayah tengah taun 1998. Rikala Blink 182 wontèn tur ing San Fransisco, Amérika Sarékat. Sadéréngipun nggabung menyang Blink 182, Travis Barker main drum ing band parodi The Aquabats. Asmanipun mas Travis Barker ing band punika uga Baron von Tito [1]. Amargi kekancan marang Markus Allen Hoppus lan manggung barèng Blink 182 (rikala punika mas Scott Raynor dèrèng medal saking Blink 182), Travis Barker nyoba main drum kanggo Blink 182 [2] ing salah sawijining lagunè Blink 182.

Wangsa Cilik Travis Barker[besut | besut sumber]

Travis Barker cilik urip ing kutha Fontana, California, Amérika Sarékat, urip ing kutha ingkang kathah tindhak-tandhuk alanè. Nèlangsa ing wayah cilik iku sampun biyasa kanggé Travis. Ibune [3] , Gloria Barker, nyambut damèl dadi pangasuh bayi; lan Bapaké, Randy Landon nyambut damèl dadi montir lan mékanik. Alat instrumen musik kaping pisan Travis ingkang diparingi bapaké ya iku trompet. Latihan ngedrum diwiwiti Travis Barker ing wangsa sekolah dasar utawa SD. Nalika SMA, Travis miwiti latihandrum ing Blue Devils Drum and Bugle Corps. Banjur Travis lulus tes kanggo main drum ing band-band rock. Piyambake uga miwiti dadi marching band ing sekolah, uga kathah ndérek ing kompetisi panghargyaan.

Miwiti Dadi Musisi[besut | besut sumber]

Barker sabanjure lulus SMA, piyambake dadi tukang sampah ing daerah Laguna Beach, lan kagungan sambi main musik ing band-band alit. Saka réncange, Chad Larson, Travis diajak marang band The Aquabats. Travis banjur ngisi posisi drum ing The Aquabats. Travis uga urun rembug ing album The Fury of the Aquabats! saka band The Aquabats. Nanging nalika taun 1997, The Aquabats iku tur bareng Blink 182, nalika iku drummer saka Blink 182 tasih Scott Raynor. Tur diwiwiti, nanging Scott Raynor uga ana masalah kaliyan kabiasaan mèndhem uatawa mabukan. Banjur Markus Allen Hoppus, Thomas Matthew DeLonge, lan manajemén Blink 182 tansah pédhot kontrak Scott Raynor. Mark nalika iku nyuwun pitulung saka Travis kanggo ngisi posisi drum nalika tur. Travis uga latihan lagu-lagune Blink 182 namung 45 ménit sadurunge manggung. Tom uga maringi panghargyaan maean Travis, amarga Blink182 uga luwih becik musike [4]. MCA utawa Geffen / Interscope maringi artha kanggo rèkaman sabanjure mirsani Blink 182 manggung. Kapisan, rékaman diwiwti ing DML Studio ing Poway. Travis uga medal ing Los Angeles saka griyane ing kutha Riverside kanggo rékaman swara drum. Travis Barker namung cukup rékam drum sékedhik. Blink 182 uga direwangi karo Jerry Finn dadi produser musik [5]. Taun surya 2015 iku taun ingkang kahuripané Barker ditulis ing sajroning buku waos. Judhul bukuné ya iku Can I Say: Living Large, Cheating Death, and Drums Drums Drums [6]. Buku iki nyérat cariyos kahuripa pribadhiné Travis Barker, miwiti saka makarya bareng Blink 182, kacilakaan pèsawat, nganthi lairè anak-anaké.

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "Sapa Iku Travis Barker?". Drum Lessons. Retrieved 7 Maret 2013.  Check date values in: |access-date= (help)
  2. ^ Rosen, Steven (24 Oktober 2006). "Terapi KanggovTravis Barker". Ultimate Guitar. Retrieved 7 Maret 2013.  Check date values in: |access-date= (help)
  3. ^ Leahey, Andrew. "Travis Barker". Allmusic. Retrieved 7 Maret 2013.  Check date values in: |access-date= (help)
  4. ^ "Tom DeLonge manghargya Travis Barker". Total Guitar (Bath, United Kingdom: Future Publishing). 12 Oktober 2012. ISSN 1355-5049. Archived from the original on 23 Maret 2013. Retrieved 7 Maret 2013.  Check date values in: |access-date= (help)
  5. ^ James Montgomery (8 April 2011). "Mark Hoppus kudu siap rékaman boten karo Jerry Finn". MTV News. Retrieved 7 Maret 2013.  Check date values in: |access-date= (help)
  6. ^ (en)Buku biographi saka Travis Barker(Kaundhuh tanggal 19 November 2015)

Pranala Njaba[besut | besut sumber]

Delengen Uga[besut | besut sumber]