Chris Laurent

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Christ Laurent
Christ Laurent.jpg
Jakarta, Indonesia
Pakaryan aktor
Taun aktif 2009 - sekarang
Wong tuwa(s) Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:TableTools' not found.

Christ Laurent (lair 15 April 1992; umur 25 taun) iku salah siji artis utawa aktor saka Indonesia.[1] Dhèwèké kondhang ning masarakat amarga dadi paraga Aditia ing filem Melati Untuk Marvel.[1] Ora namung dadi paraga ing sinétron, priya kang esih duwé katurunan campuran Indonésia, Cina lan Walanda iki uga tau dadi paraga ning filem-filem televisi (FTV) lan iklan.[1]

Bapaké, Chris wis séda, mula saiki dhèwèké urip bebarengan karo karo ibuné.[1] Chris kang agamané Kristen duwé pepinginan ziarah ing Israèl, panggonan kang dianggep suci déning para panganut agama Kristen.[1]

Dhèwèké uga dadi aktor ing sinétron Rindu Milik Rangga.[1] Saliyané dadi bintang filem, dhèwèké uga dadi bintang iklan utawa sponsor.[1] Saliyané dadi paraga ing filem Rindu Milik Rangga lan Melati Untuk Marvel dhèwèké uga dadi paraga ing filem Milli & Nathan, minangka paraga Nathan.[1] Ing filem Milli & Nathan, dhèwèké adu akting karo Olivia Jensen.[2] Film mau, filem kang kapisan kang diparagani déning Chris.[2].

FILMOGRAFI[besut | besut sumber]

Chris, sasuwene iki wis tau dadi paraga ing filem:[1]:

  • FTV
  • Melati Untuk Marvel

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang tau dibintangi Christ[1]:

Film[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Christ[1]:

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k biografi Christ Laurent dipununduh tanggal 18 September 2011
  2. ^ a b berita Christ Laurent dipununduh tanggal 18 September 2011