Roy Suryo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tumenggung Roy Suryo Notodiprojo
KIBII Roy Suryo.png
Lair (1968-07-18) 18 Juli 1968 (umur 48)
Jogyakarta, Indonésia
Bangsa Indonésia
Jeneng liya Roy Suryo
Almamater Jurusan Ilmu Komunikasi Universitas Gadjah Mada (1991-2001)
Pakaryan Pakar/Narasumberteknologi informasi, fotografi, multimedia lan pulitik

Kanjeng Raden Mas Tumenggung Roy Suryo Notodiprojo utawa disingkat KRMT Roy Suryo Notodiprojo utawa luwih dikenal kanthi nama Roy Suryo (lair ing Yogyakarta, 18 Juli 1968; umur 48 taun) ya iku pengurus Parté Dhémokrat ing bab Komunikasi lan Informatika.[1] Roy kerep dadi narasumber ing media massa Indonésia ing bidang teknologi informasi, fotografi, lan multimedia.[2] Roy uga nate dadi gawakake acara ing TV e-Lifestyle ing Metro TV 5 taun. Déning media massa Indonésia dhèwèké kerep dijuluki pakar informatika.[3]

Roy Suryo ngrampungake kuliah ing Jurusan Ilmu Komunikasi Universitas Gadjah Mada (1991-2001), terus mulang ing Jurusan Seni Media Rekam Institut Seni Indonésia taun 1994-2004.[1] Dhèwèké uga tau dadi dosen tamu ing Program D-3 Komunikasi UGM, mulang fotografi kanggo semester nanging statuse ora dadi dosen tetep UGM.[1] Roy Suryo kerep éntuk penghargaan saka lomba fotografi tingkat nasional sarta penghargaan saka liya-liyane, ing antarane saka Kadin bidang Telematika, Menteri Perhubungan Agum Gumelar, Majalah Trend Digital, Telkomsel, lan Garuda Indonésia.[1] Saliyane ing bidang Telematika, dhèwèké uga melu ing Perhimpunan Penggemar Mobil Kuno Indonésia, Federasi Perkumpulan Seni Foto Indonésia, uga kacathet minangka salah siji konsultan teknis ing situs resmi PresidhenSusilo Bambang Yudhoyono.[1]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e (id)selebriti.kapanlagi.com (Dipuntingali tanggal 19 Agustus 2011)
  2. ^ (id)www.tokoh-indonesia.com (Dipuntingali tanggal 19 Agustus 2011)
  3. ^ (id)beritaterkini.tv (Dipuntingali tanggal 19 Agustus 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Roy_Suryo&oldid=1093306"