Thomas Nawilis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Thomas Nawilis
Thomas Nawilis.jpg

Thomas Yudistira Nawilis lair ing Jakarta, 26 November 1978; umur 32 taun.[1] Ya iku salah sawijiné aktor lan sutradara nom ing filem layar amba Indonésia.[1]

Karier[besut | besut sumber]

Thomas miwiti karier ing donya hiburan saka main ing sinétron Di Sini Ada Setan.[2] Banjur dhèwèké maén ing filem layar amba, ya iku Tusuk Jelangkung lan Gie.[2] Thomas kang sinau ngèlmu sutradara ing Los Angeles, Amérikah Sarékat (AS), iku wiwit karier dadi sutradara ing filem Gue Kapok Jatuh Cinta ing taun 2005.[2] Thomas éntuk gelar sutradara terpuji liwat sinétron Jungkir Balik Dunia Sissy ing acara FFB (Festival Film Bandung) 2007.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Dadi Aktor[besut | besut sumber]

Dadi Sutradara[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]