Barbie Hsu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Barbie Xu
Barbie hsu.jpg
Jeneng Cina
Pinyin Xú Xīyuàn (Mandarin)
Jeneng liya 大S ((zh)

)

Pakaryan Actress, Singer, Host
Genre Mandopop
Taun aktif 2001–present
Associated acts ASOS
Jeneng pasangan Wang Xiaofei (2010–present)

Barbie Hsu Hsi Yuan (Cina: 徐熙媛; pinyin: Xu Xiyuan; ditulis uga dadi Barbie Xu) (lair ing Taipei, Taiwan, 6 Oktober 1976; umur 37 taun).[1] Barbie hsu iku salah sijiné penyanyi lan aktris saka Taiwan.[1] Barbie Hsu paling dikenal nalika akting ing drama Taiwan.[1] Tuladhané yaiku Meteor Garden.[1] Barbie hsu uga main ing film layar lebar.[1] Film Cina kang sepisanan dibintangi yaiku film kanthi irah-irahan The Ghost Inside.[1] Sadurunge miwiti karir ing film, Barbie Hsu wis nduweni karir dadi penyanyi bareng karo adhiké kang jenengé Dee Hsu utawa Xu Xi Di.[1] Barbie lan Dee hsu nduwéni grup nyanyi kang jenengé duo SOS, kanh banjur ganti jeneng dadi ASOS.[2] Barbie Hsu utawa Xu Xi Yuan yaiku salah sijine aktris Taiwan kang misuwur nalika perané dadi Shan Cai ing serial Meteor Garden nalika taun 2001.[1] Saliyane akting ing film lan ing layar lebar.[1] Barbie Hsu misuwur lumantar aktinge ing serial TV kang judhulé Mars (2004), lan personel duo musik S.O.S. (Sisters of Shu).[1] Barbie hsu iku aktris kelairan Shandong, China.[1] Barbie shu uga dikabaraké njalin hubungan karo bintang China kang jenenge Vic Zhou, kang uga dadi salah sijiné personel boy band China boy kang arané F4.[1]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l (id)selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 20 Agustus 2011)
  2. ^ (id)movietei.com(dipunundhuh tanggal 20 Agustus 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Barbie_Hsu&oldid=832169"