Barbie Hsu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

{{Infobox Chinese-language singer and actor <!See WikiProject Chinese-language entertainment-> |name = Barbie Xu |image =Barbie hsu.jpg |caption = |chinesename = |tradchinesename = |simpchinesename = |pinyinchinesename = Xú Xīyuàn |jyutpingchinesename = |birth_name = |ancestry = |origin = |birth_date = |birth_place = |death_date = |death_place = |restingplace = |restingplacecoordinates = |othername =大S (pinyin: dà S) |occupation = Actress, Singer, Host |genre =Mandopop |instrument = |voicetype = |label = |yearsactive = 2001–present |currentmembers = |pastmembers = |associatedact =ASOS |spouse =Wang Xiaofei (2010–present) |partner = |children = |parents = |influences = |influenced = |website = |hongkongfilmwards = |goldenbauhiniaawards = |hkfcsawards = |goldenhorseawards = |goldenroosterawards = |hundredflowersawards = |mtvasiaawards = |goldenmelodyawards = |ntsawards = |tvbanniversaryawards = |awards = }}

Barbie Hsu Hsi Yuan (Cina: 徐熙媛; pinyin: Xu Xiyuan; ditulis uga dadi Barbie Xu) (dipunlairaken ing Taipei, Taiwan, 6 Oktober 1976; umur 39 taun).[1] Barbie hsu iku penyanyi lan aktris saka Taiwan.[1] Barbie Hsu paling dikenal nalika akting ing drama Taiwan.[1] Tuladhané ya iku Meteor Garden.[1] Barbie hsu uga main ing film layar lebar.[1] Film Cina kang sepisanan dibintangi ya iku film kanthi irah-irahan The Ghost Inside.[1] Sadurunge miwiti karir ing film, Barbie Hsu wis nduwèni karir dadi penyanyi bareng karo adhiké kang jenengé Dee Hsu utawa Xu Xi Di.[1] Barbie lan Dee hsu nduwèni grup nyanyi kang jenengé duo SOS, kanh banjur ganti jeneng dadi ASOS.[2] Barbie Hsu utawa Xu Xi Yuan ya ikune aktris Taiwan kang misuwur nalika perané dadi Shan Cai ing serial Meteor Garden nalika taun 2001.[1] Saliyane akting ing film lan ing layar lebar.[1] Barbie Hsu misuwur lumantar aktinge ing serial TV kang judhulé Mars (2004), lan personel duo musik S.O.S. (Sisters of Shu).[1] Barbie hsu iku aktris kelairan Shandong, China.[1] Barbie shu uga dikabaraké njalin hubungan karo bintang China kang jenenge Vic Zhou, kang uga dadi salah sijiné personel boy band China boy kang arané F4.[1]

Cathetan suku[sunting | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l (id)selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 20 Agustus 2011)
  2. ^ (id)movietei.com(dipunundhuh tanggal 20 Agustus 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Barbie_Hsu&oldid=1053226"