Vic Zhou

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Vic Chou
Vic Chou at autograph event 20090921.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lair 周育民 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.)
Paraban Zhou Yumin, 周渝民
Saka Republic of China (Taiwan)
Génre Pop, C-pop, Mandopop, Musik rock
Pakaryan aktor, penyanyi, modhèl
Mangsa akarya 2001-2007 (F4)
2001-saiki (akting)
2002-saiki (solo)
Labèl Sony Music Entertainment

Vic Zhou (lair 9 Juni 1981; umur 36 taun) dhèwèké iku aktor, modhèl lan penyanyi priya saka Taiwan kang uga kondhang dadi anggota boyband saka Taiwan F4. Ing Indonésia kondhang amarga mainaké peran ing filem Meteor Garden. Dhèwèké uga tau mainaké peran ing serial drama "Love Storm", "Mars", "Silence", lan "Delicious Relationship".[1] Dhèwèké dadi anggota paling enom saka boyband Taiwan, F4.[1][2] Amarga umuré kang isih enom, dhèwèké olèh perlakuan istiméwa saka para anggota F4 liyané.[1]

Jeneng undangan kang diparingi éyangé, Zaizai (kang artiné bocah cilik) dadi undang-undangan akrabé déning para fansé.[1]

Ana ing dhuwur puncak popularitas, Vic dudu tipe wong kang nglalèkaké pandhidhikané.[1] Dhèwèké iku sarjana saka rong jurusan ing rong universitas kang ora padha, ya iku bisnis administrasi ing Hsing Wu College lan Manajemen Indhustri saka China University of Technology Chung Kuo Institute of Technology.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Dhèwèké tinemu nalika salah sawijining kancané lagi mèlu audhisi kanggo "Meteor Garden".[1] Nalika ngentèni, ana pegawé "Meteor Garden" kang weruh lan ngaku manawa dhèwèké mirib karo Hua Ze Lei, salah sijiné peran ing "Meteor Garden" lan dijaluki kanggo mèlu audhisi.[1] "Meteor Garden" iku sérial kang diadhopsi saka drama Jepang "Boys Over Flowers" utawa Hana Yori Dango, lan Vic meranaké tokoh Hua Ze Lei, tokoh kang menengan lan sènsitif kang kekancan karo Shan Cai, tokoh protagonis wadon.[1]

Amarga ngèlmu mau, dhèwèké nggabung karo boyband F4 kang sempet ngrilis album.[1] Vic dhéwé iku anggota F4 pisanan kang nyoba solo karir lan nembangaké sountrack drama kang dilakoni.[1] Ora namung "Meteor Garden", Vic uga mbintangi drama-drama Taiwan liyané, kaya ta "Meteor Rain", "Poor Prince", "Meteor Garden II", "Come To My Place", "Love Storm" lan liya-liyané.[1] Kabèh perané lumrahé dadi peran kang disenengi déning para rumaja.[1]

Ananging, peranné ning "Mars" bebarengan Barbie Hsu dadi titik balik aktingé ing akting, amarga peran kang luwih komplèks karo karakter kang anduwèni akèh masalah, awit saka nglalu, post-trauma stress syndrome, masalah psikologi, kakerasan, pelècèhan sèksual, lan isih akèh liyané.[1] Awit iku dhèwèké meranaké peran kang sérius lan nantang karo masalah psikologi kang lumayan serius.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Sérial TV[1][besut | besut sumber]

  • 2001: Meteor Garden, Yamada Taro Monogatari, Meteor Rain[2]
  • 2002: Come to My Place, Meteor Garden II
  • 2003: Love Storm
  • 2004: Mars
  • 2006: Silence
  • 2007: Sweet Relationship
  • 2008: Wish to See You Again
  • 2009: Black and White
  • 2009: The Last Night of Madam Chin

Film[1][besut | besut sumber]

  • 2008: Linger
  • 2008: Tea Fight

Diskografi[besut | besut sumber]

Album[1][besut | besut sumber]

  • 2001: Meteor Rain
  • 2002: Make A Wish
  • 2003: Fantasu 4ver, Love Storm Soundtrack
  • 2004: Remember, I Love You, Ost. Mars
  • 2006: Ost. Silence
  • 2007: I'm Not F4
  • 2007: Waiting For You (F4)

Filmografi[besut | besut sumber]

Taun Judhul Sérial Drama Judhul ing basa Cina Meranaké
2001 Meteor Garden 流星花園 Huā Zé Lèi (花澤類)
2001 Yamada Tarō Monogatari 貧窮貴公子 Shān Tián Tài Láng (山田太郎)
2002 Come to my Place 來我家吧 Zhang Zhong Yuan (張中原)
2002 Meteor Garden II 流星花園 2 Huā Zé Lèi (花澤類)
2002 Meteor Rain 流星夢幻樂園 Huā Zé Lèi (花澤類)
2003 Love Storm 狂愛龍捲風 Lù Yǐng Fēng (陸穎風)
2004 Mars 戰神Mars Chén Líng (陳零)
Chén Shèng (陳聖)
2006 Silence 深情密碼 Qi Wei Yi (戚偉易)
2007 Sweet Relationship 美味關係 Fang Zhi Tian (方織田)
2008 Wish to See You Again 這裡發現愛 Xu Le (許樂)
2009 Black and White 痞子英雄 Chen Zai Tian (陳在天)
2009 The Last Night of Madam Chin 金大班最後一夜 Sheng Yue Ru(盛月如)

Film[besut | besut sumber]

Taun Judhul Film Judhul ing basa Cina Meranaké
2008 Linger 蝴蝶飛 Lin Xu Dong (林旭東)
2008 Tea Fight 鬪茶 Yang (楊)

Diskografi[besut | besut sumber]

Taun Album Judhul ing basa Cina Tetembangan
2001 Meteor Rain 流星雨 Persistence For You (為你執著)(Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.) (Track 5)

The Most Special Existence (最特别的存在) (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.)(Track 10)

2002 Make A Wish
  1. Make A Wish
  2. Love Loves You - 愛在愛妳 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.)
  3. Hotline For Help - 求救專線 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.)
  4. Broken Tears - 破碎的眼淚 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.)
  5. A Gentle Good Night - 溫柔的晚安 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.)
  6. With Me And You - 有我有你 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.)
  7. Loving You
  8. It Aches My Heart - 心疼 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.)
  9. Even Fairy Tales Are Not Good Enough - 童話還不夠美好 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.)
  10. If It Were Not, For Loving You - 要不是愛上你 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.)
2003 Fantasy 4ever

Lonely Winter - 一個人的冬季 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.) (Track 4)
How Come It's You - 怎麽會是你 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.) (Track 10)

2003 Love Storm Soundtrack 抂愛龍捲風 戀曲 OST I breathe you (我呼吸你)
2004 Remember, I Love You 記得我愛你
  1. Remember, I Love You - 記得我愛你 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.)
  2. Your Body Temperature - 你的體温 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.)
  3. Try To Love Me For A Day - 試著愛我一天 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.)
  4. Mama Said - 媽媽説 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.)
  5. How To Forget - 怎麽忘 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.)
  6. Guarantee Of Happiness - 幸福的保證 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.)
  7. Why Didn't You Come - 為何你不来 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.)
  8. Suddenly - 忽然 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.)
  9. Message Of Three Thousand Years - 三千年的留言 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.)
  10. I Breathe You - 我呼吸你 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.)
2004 Mars Original Television Drama Sountrack 戰神 Let Me Love You - 讓我愛你 duet with Barbie Xu (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.) (Track 2)
2004 百事音樂風雲榜 Just For You
2006 Silence Original Television Drama Sountrack 深情密碼

Familiar Gentleness - 熟悉的温柔 (Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.) (Track 1)

2007 I'm Not F4 我不是F4
  1. 我不是F4 (im not f4) -wo bu shi f4
  2. 愛上這世界 (fall in love with this world)-ai shang zhe shi jie
  3. 他是誰 (who is he)-ta shi shei
  4. 完美偶像 (perfect idol)-wan mei ou xiang
  5. 馬賽克 (mask)-ma sai ke
  6. 藍鯨 (blue whale)-lan jin
  7. 愛你恨你 (love you, hate you)-ai ni hen ni
  8. 一加一 (one plus one)-yi jia yi
  9. 有沒友 (have or have not)-you mei you
  10. Missing You
  • I'm not F4 - 我不是F4 written by Jay Chou (周杰倫)Jay Chou
2007 Waiting For You (F4) 在这里等你

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r biografi Vic Zhou diundhuh tanggal 2011
  2. ^ a b berita Vic Zhou diundhuh tanggal 2011