Astrid Tiar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Astrid Tiar
Astrid Tiar
Astrid Tiar ana ing acara Dahsyat-é Awards 2010
Latar wuri
Jeneng lair Astrid Tiar Yosephine Panjaitan
Jeneng liya Astrid Tiar
Lair (1986-07-12) Juli 12, 1986 (umur 32)
Indonésia Jakarta, Indonésia
Jinis Musik Pop, R&B, pop rock, dance-pop
Pakaryan aktris, presenter, penyanyi
Taun aktif 2000-saiki
Akun twitter astreedtiar1207

Astrid Tiar Yosephine Panjaitan (lair ing Jakarta, 12 Juli 1986; umur 32 taun).[1] Astrid Tiar iku salah sijiné juru main filem kang asalé saka Indonésia.[1] Astrid Tiar dhuwuré 169 cm.[1] Astrid miwiti kariré ing donyaning hiburan nalika dhèwèké dadi GADIS Sampul taun 2000.[1] Jeneng Astrid Tiar banjur misuwur lumantar sinétron Atas Nama Cinta.[1] Sinetron liyané kang tau dibintangi ya iku sinétron kang judhulé Atas Pusing Bawah Pening, Tangisan Anak Tiri, Buruan Sayang Gue, Topeng, lan Ajari Aku Cinta.[1]

Astrid Tiar tau pacaran karo gitaris Sheila on 7 kang jenengé Eross Candra.[1] Saliyané iku Astrid Tiar uga tau pacaran karo aktor kang dadi anaké Roy Marten ya iku Gading Marten.[1] Nanging loro-lorone banjur pedhot.[1] Astrid ngakoni yèn dhèwèké pedhot karo Gading Marten amarga sipate Gading kang sujana banget.[1] Nalika Astrid nampa sms, Gading kang dadi wong sepisanan kang maca sms iku.[1] Kamangka Astrid wis rumangsa njaga jarak karo lawan jinisé.[1]

Astrid Tiar uga tau dadi presenter acara musik kang jenengé Dahsyat kang disiyaraké ing salah sijiné stasiun tivi swasta kang jenengé RCTI.[2]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Astrid Tiar.[2]

  • Kafe Biru
  • Pernikahan Dini
  • Wah Cantiknya 1
  • Sejuta Rasa Sayang
  • Wah Cantiknya 2
  • Norak Nanging Beken
  • Si Cecep
  • P
  • Kisah Kasih Di Sekolah 2
  • Ajari Aku Cinta
  • Tangisan Anak Tiri
  • Buruan Sayang Gue
  • Topeng
  • Atas Nama Cinta
  • Atas Pusing Bawah Pening
  • Peri Sok Gaul
  • Cewek Penakluk
  • Roman Picisan
  • Kanaya
  • FTV Ratu Mall Masuk Kampung
  • FTV Tere Kapok Tebar Cinta
  • Terdampar

Modhél Video Klip[besut | besut sumber]

Video klip kang dibintangi Astrid Tiar.[2]

  • Sahabat Sejati = Sheila On 7
  • Call Me = Radja
  • Over My Dead Body = The Heroes

Film Layar Lebar[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Astrid Tiar.[2]

Bintang Iklan[besut | besut sumber]

Iklan kang dibintangi Astrid Tiar.[2]

  • Country Choice
  • Veet
  • Telkomsel

Pambyawara[besut | besut sumber]

Acara kang kabawah Astrid Tiar.[2]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 27 Juli 2011)
  2. a b c d e f lintasberita.com(dipunundhuh tanggal 27 Juli 2011)