Parembugan Naraguna:JV005Alva

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV005Alva!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.03 (UTC)

Pras rembugan 01:08, 22 Maret 2011 (UTC)

Sugeng Rawuh,Sugeng Makarya[besut sumber]

Hai Alva...

Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa sampun diwiwiti dinten menika (27 maret 2011).

Menika Aturan Kompetisi ing Putaran Pertama' Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa , putaran I diwiwiti tanggal 27 Maret 2011-31 Mei 2011. Sabanjure putaran ka-2 mulai diwiwiti Katantuan Puteran Kapisan (Nggawé Artikel Sampurna)

Katantuan Umum:

  1. Ing 5 dina turut-turut ora nyunting artikel, peserta dianggep GUGUR
  2. Artikel Sampurna yaiku artikel kang nduwe 5 rujukan, ana gambar, wikifisasi, interwiki, lan kategori.
  3. Ing Saben pungkasan ukara kudu diwenehi rujukan.

Peraturan Putaran Pertama:

  1. Sajroning 14 dina pisanan, peserta kudhu nggawe paling sithik 2 artikel sampurna
  2. Dina ka-15 nganti manjing putaran 2, syaraté peserta kudu bisa nggawe artikel sempurna paling sithik 10 artikel

Segeng Makarya... Semangat!!! Nuwun. PL08 Elok rembugan 05:40, 27 Maret 2011 (UTC)

Patroli I[besut sumber]

Halo JV005Alva ...

Menika asil patroli I saking tanggal 27-30 Maret 2011.


Presensi panjenengan wiwit tanggal 27-30 Maret 2011 namung 1. Menawi boten pitados, cobi dipunpirsani ing presensi.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Tempuyung 1 dèrèng sampun dipuntambah dèrèng dèrèng
  • Rujukan sumangga dipunjangkepi dados 5 rujukan utawi luwih supados dados artikel sampurna.
  • Seratan prayogi nganggé diakritik supados saged dipunbéntenaken antawisipun é lan è. Panyeratan tandha menika wonten ing karakter spesial.
  • Saben pungkasan ukara kedah wonten rujukan.
  • Kersane dados artikel sampurna, sumangga dipunjangkepi kekirangan-kekiranganipun.
  • Cacahing tembung ing artikel menika paling sithik 160 tembung.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Patroli I

Nuwun.PL08 Elok rembugan 01:52, 1 April 2011 (UTC)

Tambahan kantantuan presensi peserta[besut sumber]

Nuwun JV005Alva,

Syarat kantentuan absensi kagem peserta ingkang mboten nyunting dipuntambah 5 dinten ngantos tanggal 5 April. Peserta ingkang GUGUR menika ingkang mboten nyunting 10 dinten. Dipunetang saking tanggal 27 Maret - 5 April 2011.

Ayo padha nyunting!!!

Semangat!!!!

Nuwun. PL08 Elok rembugan 01:53, 1 April 2011 (UTC)

Ayo dilanjut!!!![besut sumber]

Halo Alva...

Artikel-artikel panjenengan kok dèrèng rampung sedaya?? Lidah buaya lan Pusaka tayuhan dèrèng wonten rujukanipun. Ayo dijangkepi supaya dadi artikel kang saè.

Semangat Nyunting ya!!!!PL08 Elok rembugan 08:06, 11 April 2011 (UTC)

Artikel Ilat baya[besut sumber]

Artikel Ilat baya sampun kula rapekaken kedhik ing cathetan sukunipun, mangga pirsani wonten ngriki bentenipun. Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 14:01, 29 April 2011 (UTC)

Patroli jilid II[besut sumber]

Halo JV005Alva...

Menika asil patroli jilid II.

  • Presensi

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret-27 April 2011 menika namung 10, cobi dipunpirsani ing ngriki. Aja kakehan mbolos, mangke saged ngurangi biji lho.

  • Cacahing suntingan

Cacahing suntingan panjenengan wiwit tanggal 27 Maret-27 April 2011 menika namung 27 suntingan, cobi dipunpirsani ing ngriki. Syarat lolos putaran I menika paling sithik 100 suntingan. Ayo luwih sregep! Smiley.png

  • Artikel
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Tempuyung 2 v v v v - Artikel durung sampurna.

Rujukan kurang.

Olos 1 - v v v v Artikel durung sampurna.
Ilat baya 4 v v v v - Artikel durung sampurna
Pusaka tayuhan 4 v v v - - Artikel durung sampurna.

Butuh diakritik.

Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Patroli jilid II

Artikel-artikel panjenengan dereng sampurna sedaya. Namung ngemutaken,bilih putaran I menika kedah ndamel 10 artikel sampurna lan 1 artikel pilihan kangge juri. Ayo semangat! Smiley.png Nuwun.PL08 Elok rembugan 01:15, 1 Mei 2011 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat. Empu rembugan 02:03, 1 Mei 2011 (UTC)

NuwunPL 05 SIGIT rembugan 15:29, 3 Mei 2011 (UTC)

morfologi[besut sumber]

Halo Alva,

Artikel Morfologi (linguistik) sampun kula owahi layoutipun. Ewah-ewahanipun saged dipunpirsani ing ngriki. Mugi saged dipunkembangaken malih.

Semangat!!! Nuwun.PL08 Elok rembugan 16:27, 4 Mei 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran I[besut sumber]

Nuwun,

Kangge putaran I, para pasarta Papat Limpad saged ngirimaken artikel pilihan panjenengan kanthi ngisi daftar ing ngriki.

Wates ngirimake artikel pilihan ngantos tanggal 22 Mei 2011.

Nuwun. PL08 Elok rembugan 03:07, 5 Mei 2011 (UTC)

artikel Tempuyung[besut sumber]

Artikel Tempuyung tak benerke sithik, ana rujukan sing saka wordpress uga wis tak busak, mangga dipun lajengaken. Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 17:26, 9 Mei 2011 (UTC)

Artikel[besut sumber]

Halo Alva,

Artikel-artikel panjenengan sampun lumayan kathah. Wonten 9 Artikel.
Artikel Pusaka tayuhan, Ilat baya, Lionel Messi, lan Gareth Bale sampun Symbol thumbs upcolor.png Siiip..! Smiley.png. Artikel sanesipun: Tempuyung, Morfologi (linguistik), Pragmatik, Cesc Fàbregas, lan Fonologi kapan bakal dados artikel sampurna???
Tetep semangat ya!!!Onigiri cheerleader.gif

PL08 Elok rembugan 04:55, 11 Mei 2011 (UTC)

Artikel Cesc Fàbregas[besut sumber]

Artikel Cesc Fàbregas wis tak owahi sithik ing cathetan sukune, bedane isa dideleng ing kene.Nuwun. SIGIT Soccer ball.svg Icons-flag-id.png rembugan 04:46, 16 Mei 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran Pertama[besut sumber]

Nuwun JV005Alva

Panjenenengan dereng ngumpulake artikel pilihan putaran pertama sumangga dipunpilih lan di kirim klik ting mriki .Pengumpulan paling akhir tanggal 22 Mei 2011 jam 00.00WIB. Menawi tanggal 22 Mei 2011 jam 00.00WIB mboten ngumpulake artikel pilihan, panitia ingkang milih. Matur nuwun

Wilujeng Nyunting lan Semangat.Puryono rembugan 01:56, 19 Mei 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran Pertama[besut sumber]

Nuwun Alva

Artikel pilihan, kedah dipun kempalake ndalu niki paling telat jam 00.00 WIB lan panjenengan dereng ngumpulake (lewat tgl 22 Mei panitia ingkang milihake).Menawi ajeng ngumpulake artikel pilihan saget mreksani ting mriki.Matur nuwum Puryono rembugan 16:05, 22 Mei 2011 (UTC)


Artikel pilihanipun Alva sampun kula daftaraken Mas. Nuwun.  Elok link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok rembugan 16:20, 22 Mei 2011 (UTC)

Artikel Kerjasama Tim[besut sumber]

Mangga kula aturi milih artkel kerjasama tim ing ngriki. Nuwun.... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 16:40, 29 Mei 2011 (UTC)

Artikel Kerja Sama[besut sumber]

Panjenengan badhe milih artikel kerjasama napa? Nuwun.  SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 06:10, 31 Mei 2011 (UTC)

Peraturan Putaran 2 Papat Limpad[besut sumber]

  • Ketentuan Umum:
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan (artikel sempurna) untuk dinilai oleh juri(diperbolehkan mengajukan artikel yang sudah ditulis dari putaran 1)
  2. Memilih 1 artikel kolaborasi yang sudah disediakan oleh panitia.
  3. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  4. Membuat artikel rintisan (stub) sebanyak 200 artikel rintisan
  5. Artikel rintisan terdiri dari 2 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori , artikel rintisan minimal 160 kata
  6. Artikel rintisan harus baru, tidak melanjutkan yang sudah ada.
  • Peraturan Putaran Kedua:
  1. Artikel kolaborasi:
a. Setiap peserta minimal menyunting sebanyak 15 kali untuk artikel kolaborasi yang dipilih.
b. Jika kurang dari 15 kali, maka nilai kolaborasinya 0, sedangkan jika lebih dari 15, maka akan mendapatkan nilai 10.00.
  • Penilaian:
  1. Nilai kuantitatif yang dihitung hanya absensi (20%), jumlah artikel rintisan (40%), nilai kerjasama yang dikasih 10%, maka total penilaian kuantitatif = 70%
  2. Nilai juri dari artikel pilihan peserta sebesar 30%.

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 09:51, 31 Mei 2011 (UTC)

Pengumuman Asil Putaran 1[besut sumber]

Nuwun Sewu, menika asil Putaran 1 ingkang saged dipun pirsani wonten ngriki. Nuwun. Nurulbaitirohmah rembugan Nurulbaitirohmah 03:54, 7 Juni 2011 (UTC)

Presensi Putaran Kedua[besut sumber]

Halo Alva Kurniawan,

Saya ingin memberitahukan perihal presensi kompetisi Papat Limpad untuk Putaran 2 ini. Perlu diketahu bahwa aturan presensi yang berlaku adalah peserta GUGUR jika tidak menyunting selama 7 hari berturut-turut. Oleh karena itu per tanggal 4 Juli 2011, presensi ini akan diberlakukan.

Putaran 2 akan berlangsung hingga tanggal 31 Juli 2011. Mohon diperhatikan dan sekian informasi dari saya. Tetap semangat untuk menyunting dan melanjutkan kompetisi Papat Limpad ini.


Salam,


Hendra Prastiawan Coat of Indonesia.png bicara 19:28, 3 Juli 2011 (UTC)

GUGUR[besut sumber]

Halo Alva Kurniawan,

Berdasarkan suntingan kontribusi kamu, kamu terakhir menyunting pada tanggal 5 Juli 2011. Oleh karena itu kamu dinyatakan GUGUR dalam kompetisi Papat Limpad ini karena tidak menyunting selama 7 hari berturut-turut per tanggal 4 Juli 2011. Terima kasih atas partisipasinya karena telah mengikuti kompetisi Papat Limpad ini. Kamu masih bisa berkontribusi di Wikipedia basa Jawa sebagai relawan biasa dan suntingan kamu tidak terhitung lagi sebagai suntingan kompetisi. Terima kasih.


Salam.


Hendra Prastiawan Coat of Indonesia.png bicara 00:24, 13 Juli 2011 (UTC)