Naraguna:Hendra.Prastiawan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hendra Prastiawan

Nuwun sewu,

Nama kula Hendra Prastiawan.

Komputer lan internèt

Laptop z tacką.svg
Naraguna iki nggunakaké Laptop


WINDOWS 7 PC STICKER.jpg
Naraguna iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows 7

Firefox Logo, 2017.svg
Naraguna iki nggunaknå browser Mozilla Firefox


Kompetisi Ing Wikipedia basa Jawa

Logo Papat Limpad.jpg
Naraguna iki Panitia Papat Limpad 2011


Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2"Naraguna iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"