Ibrahim Khalil Alkatiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ibrahim Khalil Alkatiri
Baim Artis Cilik.jpg
Baim
LairIbrahim Khalil Alkatiri
Jeneng liyaBaim
Pakaryanaktor
Taun aktif2008 - sapunika

Ibrahim Khalil Alkatiri utawi asring dipuntimbali kanthi nama Baim (lair ing Malang, Jatim, 7 Juni 2005; umur 15 taun) inggih punika aktor alit saking Indonesia.[1] Namanipun Baim misuwur awit main ing sinétron Cerita SMA.[1] Wiwit punika, paraga Ibrahim Khalil Alkatiri ing sadaya sinetronipun tansah ngagem nama Baim.[1] Saderengipun Baim ugi naté main ing sinétron Doo Bee Doo.[1] Baim wiwit tepang kaliyan jagad sinétron nalika ngeter syuting kangmasipun, Akbar Khalil Alkatiri.[1] Sanajan taksih nem sanget, nanging Baim kalebet lare alit ingkang sukses sanget.[1] Lan kanggé raos syukuripun, Baim asring paring mbagi-mbagi rejeki dhateng kanca-kancanipun.[2]

Karier[besut | besut sumber]

Baim sampun kathah main sinétron, kados sinétron Doo Bee Doo, Cerita SMA, Tarzan Cilik, Baim Anak Sholeh, Buku Harian Baim, Koboi Cabe Rawit, Arti Sahabat, Bintang untuk Baim, lan Baim Jaim.[1] Sanèsipun ing jagad sinétron, Baim ugi naté main filem Bersama Ceria.[1] Baim ugi laris dados bintang iklan, kados iklan Curcuma Plus, Enfagrow En-Plus, Nutrilion Royal 3, Sharp AQUOS, Vita Jelly Drink, Gery Pasta, Gery Meses, XL, Daihatsu Xenia.[1] Samenik Baim dherek satunggalipun grup band alit Radja Cilik satunggalipun grup band damelanipun Moldy Radja.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j Profil Profil dipunundhuh tanggal 27 Juli 2011)
  2. Baim Belajar Berbagi Sejak Kecil dipunundhuh tanggal 27 Juli 2011)

Pranala njawi[besut | besut sumber]