Nicole Richie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nicole Richie
Nicole Richie at the 82nd Academy Awards (cropped).jpg
in Los Angeles, California (February 2010)
Lair Nicole Camille Escovedo
(1981-09-21) 21 Sèptèmber 1981 (umur 35)
Berkeley, California, U.S.
Pakaryan Television personality, Actress, Fashion designer, Author
Taun aktif 2003–present
Bojo Joel Madden (2010–present)
Anak Harlow Winter Kate, Sparrow James Midnight
Sana jaringan nicolerichie.com

Nicole Richie (lair 21 Sèptèmber 1981; umur 35 taun) ya iku aktris, désainer lan sosialita kang kebangsaané Amérika Sarékat, Richie anak angkat saka penyanyi soul kondhang saka Amerika, Lionel Richie, dhèwèké kondhang amarga perané ning reality show The Simple Life bebarebgan karo kancané nalika cilik Paris Hilton. Richie dilairaké ning Berkeley, California, mulai karir ning dunya filem awit taun 2003, Dhèwèké iku penyanyi lan artis, kamampuané ning babagan hiburan iku turunan saka bapané kang musisi, penyanyi lan artis ya iku Lionel Richie.[1] Dhewekké pacaré bintang Pop Amérika Sarékat, Joel Madden kang kobdhang ning [[masarakat amarga perané ning reality show, The Simple Life, kang dibintangi bebarengan karo sahabat karibé kang akiré dadi kanca seteruné aktris Paris Hilton]].[1] Nicole Richie karo Paris Hilton tau nan prakara dawa kang anggawe loroné pada seteru.[1] Awal taun 2007, Nichole Richie karo Paris Hilton ngrilis filem anyar kang dimainaké bebarengan, filem kasebut judhulé The Simple Life 5.[1]

Taun 2011, Nichole Richie didaulat dadi hakim 'FASHION STAR'.[2] Amarga dhèwèké anduwèni fashion line dhewe.[2] Ora heran manawa dhèwèké didaulat kanggo dadi hakim ning ajang kompetensi FASHION STAR, ajang kompetisi para perancang fashion.[2] Ora namung ngerancang produk, para perancang fashion mau uga ngerancang produk kang layak dipasaraké.[2] Perancang kondhang ning dunya fashion kaya ta Elle Macpherson lan penyanyi kang saiki nekuni dunya fashion, Jessica Simpson, uga dipercaya dadi hakim ning jang iki lan Nicole Richie bakal ndampingi wong loro mau anggoné dadi hakim utawa juriné.[2] Amarga acara iki, Nicole Richie ancang-ancang kanggo nambahaké koleksi produk fashionékang labelé House of Harlow 1960.[2] Ora namung House of Harlow 1960, Nicole Richie uga anduwèni siji fashion line manèh kang diwenehi jeneng Winter Kate.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Tahun Judhul Sebagai Catatan
2003-2007 The Simple Life Herself 54 episodes
2003-2005 Punk'd Herself 2 episodes
2004 Eve Karen 1 episode
Rock Me Baby Amanda 1 episode
Teen Choice Awards Co-host
American Dreams Brenda Reid 1 episode
2004-2005 MadTV Kelly Ripa[3] 2 episode
2005 8 Simple Rules Ashley 1 episode
Soul Train Music Awards Host
Kids in America Kelly Stepford Film
2008 Gossip Girl TBA Expected appearance

Video musik[besut | besut sumber]

Tahun Judhul Artis
1992 "Love Oh Love" Lionel Richie
1998 "So Into You" Tamia
2006 "I Call It Love" Lionel Richie

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c d biografi Nicole Richie dipununduh tanggal 29 Juli 2011
  2. ^ a b c d e f g berita berita Nicole Richie dipununduh tanggal 29 Juli 2011
  3. ^ Vidio Nicole Richie nalika ning MadTV dipununduh tanggal 29 Juli 2011