Deasy Novianti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Deasy Novianti
Deasy Novianti.jpg
Bojo Saladdin Yudono
Anak Jazmeen Indira Arkani

Deasy Novianti (lair ing Bandung, Jawa Barat, 11 Novèmber 1979; umur 39 taun) ya iku panatacara télévisi saka Indonésia, dhèwèké nyambut gawé dadi panatacara ing acara Insert Investigasi.[1] Dhèwèké kang lair ning tanggal 11 November taun 1979 Bandung iku nyambut gawé dadi pambawa acara ning télévisi Indonésia.[1] Saiki dhèwèké dadi pambawa acara ning acara Insert Investigasi.[1]

Ora namung aktif dadi presenter, Deasy Novianti uga aktif ning kagiyatan liyané.[2] Dhèwèké aktif ning sawijining foundation ning yayasan kang ngayomi ibu lan bocah-bocah kang duwé lara HIV Aids.[2] Dhèwèké wis meluni kagiyatan sosial mau taun 2010 kapungkur.[2] Saiki dhèwèké lagi fokus kanggo ngurusi program pendidikan basa Inggris.[2] Progam basa inggris yayasan iku bakal ditindakaké nganti rong taun suwené ning laladan Senapati.[2] Meski program iki mau bakal dadi program saka yayasan HIV aids nanging program basa inggris iki bakal dimeluni déning sapa waé, ora namung dibatesi kanggo bocah kang lara HIV aids.[2]

Ora namung dhèwèké jubulé akèh public figur liyané kang meluni kagiyatan ning yayasan mau.[2] Saka kalangan artis ana Nico lan Enno Lerian.[2] Saka kalangan ulah ragawan ana Bambang Pamungkas.[2] Dhèwèké ngendika manawa Bambang Pamungkas iku partisipan aktif kang menehaké sumbangan liwat lelang barang-barang duwéné.[2] Dhèwèké luwih seneng dadi panatacara daripada dadi presenter, dhèwèké ngrasa manawa dadi MC dibayaré nalika esih ana ning dhuwur.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c biografi Deasy Noviyanti dipununduh tanggal 28 September 2011
  2. a b c d e f g h i j berita 1 Deasy Noviyanti dipununduh tanggal 28 September 2011
  3. berita 2 Deasy Noviyanti dipununduh tanggal 28 September 2011