Trans Studio Makassar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Trans Studio Makassar
Trans Studio Makassar live show on the street.jpg
Trans Studio Makassar
Dumunung ing tlatah Makassar, Sulawesi Kidul, Indonesia
Alamat Jalan Metro Tanjung Bunga

[[Gambar:Trans Studio Makassar live show on the stree ing njero ruangan kang gedhéné nomer loro sawisé Trans Studio Bandung.[1] Ing sandhuwuré lemah kang ambané 2.7 Hektar, Trans Studio Theme Park nyediakaké 21 wahana kanggo dolanan lan warna-warna hiburan kang ana ing 4 kawasan kanthi tema kan béda.[2] Nalika mlebu ing studio iki wong-wong bisa ngrasaké piyé rasané dadi bintang ing ngarep kodhak lan dadi wong-wong kang kerja ing mburi layar tivi nalika program favorit Trans TV lan Trans7, kaya ta Dunia Lain, Jelajah, X-travaganza.[2] Trans Studio Makassar manggon ing Jalan Metro Tanjung Bunga, Sulawesi Selatan.[2] Wahana hiburan sing ngentèkaké béya investasi gedhéné telung trilyun rupiah iki manggon ing lemah sing jembaré 2,4 hèktar, duwèké kulawarga tilas Wakil Présidhèn Indonésia Muhammad Yusuf Kalla.[3]

Pangonan lan Wahana Dolanan ing Trans Studio Makassar[besut | besut sumber]

Dolanan kang ana ing Trans Studio Makassar ya iku:[2]

  • Magic Corner: Dunia Lain, Magic Thunder Coaster, Dragon's Tower, Putar Petir
  • Kids Studio: Ayun Ombak, Kids Studio, Karosèl, Angin Beliung, Kano Kali, Mini Boom Boom Car, Balloon House
  • The Lost City: Safari Track, Jelajah, Si Bolang, Rimba Express, Sepeda Terbang
  • Studio Central: Bioskop 4D, Hollywood Bumper Car, Grand Esia Studio View, Studio Tour, Trans City Theater

Ing Trans Studio Theme Park ana tenant-tenant panganan lan ombénan kaya ta:[2]

Tiket lan Studio Pass[besut | besut sumber]

Tiket Mlebu[besut | besut sumber]

Regané tikét kanggo mlebu ing Trans Studio Theme Park ya iku:[2]

Hari Harga
Senin s/d Jumat Rp. 100,000
Sabtu-Minggu / Hari libur Rp. 150,000

Studio Pass[besut | besut sumber]

Kertu Prepaid Studio Pass ya iku Kertu Prepaid kang mirunggan digawé Bank Mega.[2] Kartu iki digunakaké ing Theme Park Trans Studio Makassar.[2]

Kertu Prepaid Studio Pass iki kudu diisi nganggo nominal sadurungé dianggo transaksi.[2] Kabéh transaksi ing Area Theme Park Trans Studio Makassar nggunakaké kertu iki kanggo mbayar.[2] Saliyané kanggo ing Theme Park Trans Studio Makassar, Kertu prepaid iki uga bisa digunakaké ing merchant-merchant liyané kanthi kerjasama karo Bank Mega.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. sulawesi-experience.com(dipunundhuh tanggal 26 Juni 2011)
  2. a b c d e f g h i j k Trans Studio Makassar - Official Website transstudioworld.com(dipunundhuh tanggal 26 Juni 2011)
  3. Tempo Interaktif Bisnis:Investasi Trans Studio Makassar Rp 3 Triliun (diaksès 13 Agustus 2011)

Pranala njaba[besut | besut sumber]