Elza Syarief

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Elza Syarief, SH
Elza syarief.jpg
Lair(1957-07-24)Juli 24, 1957
Indonésia DKI Jakarta, Indonésia
PakaryanPengacara
PasanganH. Yuswaji, SIP, MBA
AnakBerlianti, Lia Alizia, Mia Vinita, Intan, Fikri Ghanie
Wong tuwaDrs. Syarief & Hj. Betty

Elza Syarief lair ing (lair ing Jakarta, 24 Juli 1957; umur 62 taun) punika kalebet pengacara saking Indonésia.[1] Elza misuwur minangka kuwasa ukum para selebritis Indonésia.[1] Elza lair ing Jakarta saking pasangan Drs. Syarief lan Hj. Betty.[1] Tiyang sepuhipun punika tiyang ingkang ngranto saking Sumatra Kulon.[1] Elza punika putra nomer satunggal saking tigang sadherekipun.[1] Elza sinau ing Fakultas Hukum Universitas Jayabaya, Jakarta.[1] Nalika alitipun, Elza dados laré ingkang mendelan. Ramanipun kalebet punggawa bank pamaréntah lan asring pindhah tugas.[1] Amargi punika sekolah dhasar Elza ugi asring gantos.[1] Elza naté sekolah ing Tegal, Semarang, Ambon, lan Bandar Lampung.[1]

Karier[besut | besut sumber]

Karieripun dados pengacara dipunwiwiti nalika nggabung kaliyan Ikatan Warga Satya, inggih punika kempalanipun tilas CPM lan POM AD.[2] Elza naté karier ing kantor pengacara kagunganipun O.C Kaligis.[2] Taun 1991 Elza mbikak kantor ukum piyambak, Elza Syarief & Partner ingkang alamatipun ing: Jl. Kramat Sentiong 38A Jakarta Pusat, email: elza_lawfirm@hotmail.com. Elza kathah nangani kasus-kasus korporat ageng, mliginipun perusahaan kagunganipun kulawarga Soeharto. Kados perusahaan ingkang dipuntangani inggih punika Mandala Permai, Citra Nasional, Timor Motor, Timor Industri Complement, Mandala Citra Unggulan, sarta Humpuss.[2] Elza naté dados pengacara Bambang Trihatmojo lan Siti Hardianti Rukmana.[2] Namanipun dados misuwur amargi dados pengcaranipun Tommy Soeharto wonten ing kasus tukar guling Bulog kaliyan Goro, perusahaan kagunganipun Tommy.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i Profil dipunundhuh tanggal 28 Juli 2011)
  2. a b c d e [1] dipunundhuh tanggal 28 Juli 2011)

Pranala njawi[besut | besut sumber]

  1. Publikasi Kasus Suap ing Tempo Interaktif.Com