Naraguna:JV04rinidwirahayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

nama kula Rini Dwi Rahayu, kula kuliah wonten pawiytan luhur wonten ing Universitas Indonesia.