Naraguna:JV03 Evi E. Wijayanti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Evi Endang Wijayanti Aku iki mahasiswa S1 Sastra Inggris Fakultas Ilmu Budaya Universitas Diponegoro Semarang