Ronal Surapradja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ronal Surapradja
Ronal Surapraja.jpg
Pakaryanaktor, pelawak

Ronal Sunandar Surapradja (lair ing Bandung, Jawa Barat, 26 Mèi 1977; umur 42 taun) ya iku juru main Film lan uga pelawak kang ana ing Indonésia.[1] Ronal wiwit dikenal wiwit main ing acara komèdhi Extravaganza ing TransTV.[1] Ing acara iku, Ronal main karo Tora Sudiro, Indra Birowo, Tike Priatnakusumah, Mieke Amalia, Sogi Indra Dhuaja, Rony Dozer, Virnie Ismail, Aming lan Maia Ahmad nglawak gawa carita lucu kang ana donya nyata kang diplèsètké kaya ta carita-carita lan kasus-kasus kang lagi ramé kang biyasa ana ing tivi.[1]

Ronal rabi karo Seruni Purnamasari ing tanggal 25 Mèi 2008.[2] Saliyané nglawak, Ronal uga nyoba karier dadi presènter ing acara tivi.[2] Ronal uga nyipta lagu kang diwènèhi judhul Ronaldisko.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Talk Show[besut | besut sumber]

Diskografi[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. a b c Ronal,(09 Juli 2011)
  2. a b c d e f Ronal Surapradja(09 Juli 2011