Parembugan Naraguna:JV05 Asih Setyarini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV05 Asih Setyarini!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.38 (UTC)

JV015Chafid pirembagan 4 Juni 2012 06.26 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat.

Nuwun. JV015Chafid pirembagan 4 Juni 2012 06.26 (UTC)

Ayo nyunting[besut sumber]

Artikel Sutomo sampun sae mba, kantun nambahi mawon supados langkung sae. Matur nuwun Chafid pirembagan 18 Juni 2012 06.18 (UTC)

Diakritik ê[besut sumber]

Sugeng rawuh mbak Asih Setyarini. Artikel Sutomo sampun sae, ananging prayoginipun ngengingi diakritik ê cekap dipunserat e kemawon. Nuwun. Sugeng nyunting kemawon. Nurulbaitirohmah pirembagan 22 Juni 2012 15.39 (UTC)

Terjemahan[besut sumber]

Terjemahannya Geger Pacinan sudah mulai bagus! Terima kasih!Crisco 1492 pirembagan 29 Juni 2012 06.54 (UTC)

Artikel Gègèr Pacinan sampun Dive-sign-up.jpg sae. Semangat nyunting.... Onigiri cheerleader.gif

Nuwun...  Ihda  Crown.png rembugan 30 Juni 2012 11.58 (UTC)

Patroli[besut sumber]

Haloo JV05 Asih Setyarini... Menika patroli saking kula, sumangga dipun pirsani.

  • Menika kontribusi panjenengan wiwit pelatihan Papat Limpad 2012, mugi langkung semangat malih. Sumangga dipun pirsani wonten ngriki
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Maria Walanda Maramis 2 v v v v - Sumangga dipun lajengaken
Untung Surapati 2 - v v v v Sumangga dipun lajengaken
Sutomo 4 v v v v v Sumangga dipun lajengaken
Gègèr Pacinan +5 v v v v v Sumangga dipun lajengaken
Andhé Andhé Lumut - - - isih abang v v Ukarane isih sithik, sumangga dipun lajengaken
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nuwun.  SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 3 Juli 2012 00.03 (UTC)

UNDANGAN PELATIHAN & SOSIALISASI PERATURAN PAPAT LIMPAD 2012[besut sumber]

Kasuwun rawuhuipun Peserta Papat Limpad 2012 saking Unnes ing acara Pelatihan & Sosialisasi Peraturan Papat Limpad 2012 ing:

  • Dinten/tanggal: Setu/ 15 September 2012
  • tabuh: 08.30 WNIK (Wekdal Nuswantara Iring Kilen)
  • Mapan ing: Gedung B8

Maturnuwun.

Ayo nyunting... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 14 September 2012 02.47 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo sesuk wis tanggal 17 September 2012, Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 16 September 2012 13.29 (UTC)

PATROLI MINGGU I PAPAT LIMPAD 2012[besut sumber]

Patroli Minggu Pisanan (17-23 September 2012)[besut sumber]

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Jumlah tembung Katrangan
1 D.I. Panjaitan 2 V V V V - >300 tembung diakritiké ditambahké
2 Basuki Tjahaja Purnama 2 - V V V - >300 tembung diakritik & gambar ditambahké
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Panjenengan wiwit tgl 17-23 boten nyunting 3 dinten. (Mangg pirsani) ing tanggal 18, 21, lan 23 September 2012.

Ayo Nyunting..Onigiri cheerleader.gif SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 24 September 2012 07.45 (UTC)

KONTRIBUSI PUTARAN I PAPAT LIMPAD 2012[besut sumber]

Haloo JV05 Asih Setyarini...

Wiwit tanggal 17 September 2012 dumugi tanggal 28 November 2012 panjenengan presensi kaping ..., sumangga dipun pirsani wonten ing Ngriki.

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
1 D.I. Panjaitan 3 v v v v v Artikel Rintisan
2 Basuki Tjahaja Purnama 4 v v v v v Artikel rintisan
3 Mimi Rasinah 3 v v v v v Artikel Rintisan
4 School tot Opleiding van Indische Artsen 2 v v v v v Artikel sempurna
5 Bintang laut 1 v v v v v Durung Artikel Rintisan (tembung, lan referensine kurang)
6 Moonraker 2 v v v v v Durung Artikel Rintisan (kurang gambar, katrangan)
7 Xi Jinping 2 v v v v v Artikel Rintisan
8 [[]] - - v v v v Durung Artikel Rintisan (kurang gambar, katrangan)
9 [[]] - - v v - - Durung Artikel Rintisan (kurang gambar, katrangan)
10 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
11 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
12 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
13 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
14 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
15 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
16 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
17 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
18 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
19 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
20 [[]] 3 - v v v v Artikel Rintisan
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Semangat nyunting nggih dik JV05 Asih Setyarini... Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 19 Desember 2012 05.21 (UTC)

Gugur Papat Limpad 2012[besut sumber]

Nuwun sewu JV05 Asih Setyarini, panjenengan sampun dangu (sesasi-Januari ngantos Februari)boten nyunting dados panjenengan sampun gugur. Menika kontribusi panjenengan. KLIK

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 19 Februari 2013 11.57 (UTC)

Wiki Mrebawani II[besut sumber]

Panjenengan bisa basa Jawa lan péngin olèh laptop lan bebungah liyané kanthi gratis?

Ayo padha mèlu pasanggiri ing Wikipédia Jawa iki, sing bakal lumaku tekan tanggal 20 Fèbruari 2018. Panjenengan kari gawé artikel ènsiklopédhi ing Wikipédia Jawa saakèh-akèhé. Bab ayahané, wacanen kaca iki.

Kanggo panjenengan sing durung mangerti carané gawé artikel Wikipédia Jawa, nanging péngin supaya trampil gawé artikel ing Wikipédia Jawa, panitya mbukak klas-klas palantihan ping pindho saben wulané ing Yogyakarta.

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Wirjadisastra (rembugan) 4 Oktober 2017 06.17 (UTC)