Moonraker

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Moonraker
Juru arah Lewis Gilbert
Juru gawé Albert R. Broccoli
Juru adegan Christopher Wood
Adhedhasar Moonraker karya Ian Fleming
Juru paraga Roger Moore
Michael Lonsdale
Lois Chiles
Richard Kiel
Bernard Lee
Juru musik John Barry
Sinématografi Jean Tournier
Juru besut John Glen
Kongsi
panggawé
Juru dum United Artists
Tanggal babar
  • 26 Juni 1979 (1979-06-26) (Britania Raya)
Suwé
126 menit
Nagara Britania Raya
Perancis[1]
Basa Inggris
Rantaman $34 yuta
Kalarisan $210.3 juta[2]

Moonraker (1979) ya iku film mata-mata kasewelas ana ing seriJames Bond lan sing kapapat sing lakone Roger Moore minangka agen fiksi James Bond.Film iki ya iku film katelu lan terakhir ana ing seri James Bond sing disutradarai déning Lewis Gilbert.Sing nyengkuyung ana ing film iki ya iku lois Chiles, Michael Lonsdale, Corinne Clery, lan Richard Kiel. Film iki nyritakake James Bond sing nggoleki sebab kasus ilange pesawat ulang alik,banjur dhewekke nemoni Hugo Drax, sing nduweni perusahaan pesawat mau. Sakwise ketemu karo ilmuwan luar angkasa Holly Goodhead, Bond banjur menyang California , Venesia, Rio de Janeiro, lan hutan hujan Amazon sakdurunge menyang luar angkasa. Moonraker sakdurunge arep digawe dadi film sakdurunge novele dadi taun 1954.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ "MOONRAKER (1979)". Film & TV Database. London: British Film Institute. Retrieved 17 April 2012. 
  2. ^ "Gross of the James Bond films". The Numbers:Box Office Data. Retrieved 5 October 2007. 

Pranala luar[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Moonraker&oldid=995664"