Moonraker

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Moonraker
Disutradarani Lewis Gilbert
Diprodhuseri Albert R. Broccoli
Diskénariyoni Christopher Wood
Adhedhasar Moonraker karya Ian Fleming
Dibintangi Roger Moore
Michael Lonsdale
Lois Chiles
Richard Kiel
Bernard Lee
Dimusiki John Barry
Sinématografi Jean Tournier
Dibesut déning John Glen
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning United Artists
Tanggal metu
  • 26 Juni 1979 (1979-06-26) (Karajan Manunggal)
Suwéné
126 menit
Nagara Karajan Manunggal
Prancis[1]
Basa Inggris
Rantaman $34 yuta
Kalarisan $210.3 juta[2]

Moonraker (1979) ya iku filem mata-mata kasewelas ana ing seriJames Bond lan sing kapapat sing lakone Roger Moore minangka agen fiksi James Bond.Film iki ya iku filem katelu lan terakhir ana ing seri James Bond sing disutradarai déning Lewis Gilbert.Sing nyengkuyung ana ing filem iki ya iku lois Chiles, Michael Lonsdale, Corinne Clery, lan Richard Kiel. Film iki nyritakake James Bond sing nggoleki sebab kasus ilange pesawat ulang alik,banjur dhewekke nemoni Hugo Drax, sing duwé perusahaan pesawat mau. Sawisé ketemu karo ilmuwan luar angkasa Holly Goodhead, Bond banjur menyang California , Venesia, Rio de Janeiro, lan hutan hujan Amazon sadurungé menyang luar angkasa. Moonraker sadurungé arep digawe dadi filem sadurungé novèlé dadi taun 1954.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ "MOONRAKER (1979)". Film & TV Database. London: British Film Institute. Dijupuk 17 April 2012. 
  2. ^ "Gross of the James Bond filems". The Numbers:Box Office Data. Dijupuk 5 October 2007. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]