Hugo Drax

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Paraga Hugo Drax

Sir Hugo Drax ya iku jeneng kanggo salah siji karakter fiksi ning serial James Bond. Ian Fleming paring jeneng Hugo Drax amarga saka jeneng kancane Sir Reginald Drax.[1] Sajroning novel Drax dicritake dadi pengusaha berhaluan kiwa lan sempat bekerja kanggo pemerentahan Nazi Jerman lan Uni Soviet. Rencana gedhene ya iku menghancurkan peradaban Kulon diwiwiti karo membumihanguskan kutha London dengan nganggo bom atom

Sajroning versi film, Christopher Wood ngowahi karakter Drax dadi pengusaha sugih banget kang duwé misi kanggo menghancurkan kabeh umat manungsa lan menggantikannya dengan ras manusia genetika ciptaannya sendiri.

Baik dalam versi novel ataupun film, Drax sama-sama bertipe karakter antagonis.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ Ben Macintyre (2008-04-05). "Was Ian Fleming the real 007?". London: The Times. Retrieved 2008-04-08. 


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hugo_Drax&oldid=998056"