Ian Fleming

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ian Lancaster Fleming
175px
Pakarya Penulis lan jurnalis
Bangsa Inggris
Mangsa 1953-1964
Gènre Fiksi mata-mata, sastra anak, tulisan wisata
Bojo Anne Geraldine Charteris (1952-1964)

Ian Lancaster Fleming (lair ing Mayfair, London, Inggris, 28 Mei 1908 – pati di Canterbury, Kent, Inggris, 12 Agustus 1964 ing yuswa 56 taun) iku sastrawan asal Inggris, pengarang, wartawan, lan mantan anggota angkatan laut Inggris. Fleming dikenal minangka pengarang lan pangripta karakter James Bond, ananging saliyané iku uga, Fleming naté nulis buku kanggo bocah cilik ya iku 'Chitty Chitty Bang Bang lan buku fiksi liyané.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ian_Fleming&oldid=985267"