Ian Fleming

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Ian Lancaster Fleming
175px
Pakarya Penulis lan jurnalis
Bangsa Inggris
Mangsa 1953-1964
Gènre Fiksi mata-mata, sastra anak, tulisan wisata
Bojo Anne Geraldine Charteris (1952-1964)

Ian Lancaster Fleming (dipunlairaken ing Mayfair, London, Inggris, 28 Mei 1908 – surud ing Canterbury, Kent, Inggris, 12 Agustus 1964 kanthi umur 56 taun) iku sastrawan asal Inggris, pengarang, wartawan, lan mantan anggota angkatan laut Inggris. Fleming dikenal minangka pengarang lan pangripta karakter James Bond, ananging saliyané iku uga, Fleming naté nulis buku kanggo bocah cilik ya iku 'Chitty Chitty Bang Bang lan buku fiksi liyané.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ian_Fleming&oldid=985267"