Ian Fleming

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ian Lancaster Fleming
175px
PakaryaPenulis lan jurnalis
BangsaInggris
Mangsa1953-1964
GènreFiksi mata-mata, sastra anak, tulisan wisata
BojoAnne Geraldine Charteris (1952-1964)

Ian Lancaster Fleming (lair ing Mayfair, London, Inggris, 28 Mèi 1908 – pati ing Canterbury, Kent, Inggris, 12 Agustus 1964 ing umur 56 taun) iku sastrawan asal Inggris, pengarang, wartawan, lan mantan anggota angkatan laut Inggris. Fleming dikenal minangka pengarang lan pangripta karakter James Bond, nanging saliyané iku uga, Fleming naté nulis buku kanggo bocah cilik ya iku 'Chitty Chitty Bang Bang lan buku fiksi liyané.

Pranala njaba[besut | besut sumber]