Richard Kiel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Richard Kiel
Richard Kiel 2014 (cropped).jpg
Kiel, 2014
Lair Richard Dawson Kiel
Jeneng liya Richard Dawson Kiel
Pakaryan pelawak lan panata acara
Taun aktif 1960–2014

Richard Dawson Kiel (lair ing Amérika Sarékat, 13 Sèptèmber 1939 – pati ing Amérika Sarékat, 10 Sèptèmber 2014 ing yuswa 74 taun)) ya iku pelawak, aktris, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]