Richard Kiel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Richard Kiel
Richard Kiel 2014 (cropped).jpg
Kiel, 2014
LairRichard Dawson Kiel
Jeneng liyaRichard Dawson Kiel
Pakaryanpelawak lan panata acara
Taun aktif1960–2014

Richard Dawson Kiel (lair ing Amérikah Sarékat, 13 Sèptèmber 1939 – pati ing Amérikah Sarékat, 10 Sèptèmber 2014 ing umur 74 taun)) ya iku pelawak, aktris, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]