Tomorrow Never Dies

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tomorrow Never Dies
Juru arah Roger Spottiswoode
Juru gawé Michael G. Wilson
Barbara Broccoli
Juru tulis Raymond Benson
Juru paraga Pierce Brosnan
Teri Hatcher
Jonathan Pryce
Michelle Yeoh
Juru musik David Arnold dan K.D. Lang
Juru dum Metro-Goldwyn-Mayer
Nagara Inggris Inggris
Jerman Jerman
Basa Inggris
Rantaman $110,000,000
Kalarisan $346,600,000

Tomorrow Never Dies iku filem James Bond ka-18 sing dirilis taun 1997. Film iki arupa filem kaloro Pierce Brosnan sing meranaké James Bond. Film iki uga minangka filem pungkasan tumrap produser Albert R. Broccoli sing tilar donya sadurungé filem iki resmi dirilis. Sutradara filem iki ya iku Roger Spottiswoode. Film iki ditulis adhedhasar novel mawa irah-irahan padha sing dikarang déning panulis AS, Raymond Benson. Lagu tema filem iki dhéwé dinyanyèkaké déning penyanyi Sheryl Crow.

Pameran[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]