Tomorrow Never Dies

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tomorrow Never Dies
Juru arah Roger Spottiswoode
Juru gawé Michael G. Wilson
Barbara Broccoli
Juru tulis Raymond Benson
Juru paraga Pierce Brosnan
Teri Hatcher
Jonathan Pryce
Michelle Yeoh
Juru musik David Arnold dan K.D. Lang
Juru dum Metro-Goldwyn-Mayer
Nagara  Inggris Inggris
 Jerman Jerman
Basa Inggris
Rantaman $110,000,000
Kalarisan $346,600,000

Tomorrow Never Dies iku film James Bond ka-18 sing dirilis taun 1997. Film iki arupa film kaloro Pierce Brosnan sing meranaké James Bond. Film iki uga minangka film pungkasan tumrap produser Albert R. Broccoli sing tilar donya sadurungé film iki resmi dirilis. Sutradara film iki ya iku Roger Spottiswoode. Film iki ditulis adhedhasar novel mawa irah-irahan padha sing dikarang déning panulis AS, Raymond Benson. Lagu tema film iki dhéwé dinyanyèkaké déning penyanyi Sheryl Crow.

Pameran[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]