Naraguna:JV05 Asih Setyarini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
JV05 Asih Setyarini
Panganggo
Arin.chui.jpg
JenengAsih Setyarini
Tandha tangan ARIN  rembugan 02:55, 3 Juli 2012 (UTC)
LokasiJawi Tengah
NegaraIndonésia
Kothak panganggo
National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg
Pribadi
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Panganggo iki asal Indonésia
Lambang Kota Semarang.pngPanganggo iki domisili ing Semarang, Indonésia
Komputer lan internèt
Own windows logo xp.svg
Panganggo iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP
Logo Internet Explorer
Panganggo iki migunakaké browser Internèt Explorer
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Logo Papat Limpad.jpg
Panganggo iki Panitia Papat Limpad 2011
Indonesian fried tempeh.JPG
Panganggo iki panganan klangenané Témpé
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"

Kula nuwun, Nama kula Asih Setyarini, Peserta Papat Limpad] 2012, mahasiswa Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni, Bahasa dan Sastra Jawa.

Onigiri cheerleader.gif