Parembugan Naraguna:Wirjadisastra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bukak pangreksan[besut sumber]

Tulung bukak sadhéla pangreksan ing kaca-kaca sing nduwéni irah-irahan "pangurus", Mas. Arep dakganti irah-irahané dadi "panata". Nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 28 April 2021 08.39 (UTC)

@Labdajiwa: Wis ya. Wirjadisastra (rembugan) 28 April 2021 10.50 (UTC)
Oké. Kaca MédhiaWiki:Activeusers-hidesysops lan MédhiaWiki:Protectedpagemovewarning tulung dibusak, Mas, supaya kajupuk saka TW. Uga tulung owahi MédhiaWiki:Recentchangestext:
  • [[Wikipedia:Warung Kopi|Angkringan]][[Wikipedia:Angkringan|Angkringan]]
  • [[Wikipedia:Artikel pilihan|Artikel pilihan]][[Wikipedia:Artikel pethingan|Artikel pethingan]]
  • panganggo → naraguna
  • pangurus → panata
Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 29 April 2021 05.30 (UTC)
@Labdajiwa: Wis kabèh ya Mas. Wirjadisastra (rembugan) 29 April 2021 05.53 (UTC)
Nggih, matur nuwun sanget. — Labdajiwa (rembugan) 29 April 2021 06.00 (UTC)

Owah-owah sidebar[besut sumber]

MédiaWiki gagrag anyar wis dibabar, Mas. Iki aku njaluk tulung MédhiaWiki:Sidebar dianyari nganggo pertalan saka TW. Iki supaya sidebar-é luwih ramah marang naraguna-naraguna sing nganggo basa liya liwat pilalan global.

  • mainpage|Pendhapamainpage|mainpage-description (mèlu-mèlu fr lan de)
  • Mirunggan:Halaman baru|Kaca anyarSpecial:Newpages|newpages

Pratuduh: Wikipedia:Pendhapa?uselang=en

Panjalukan liyané:

  • Ngowahi pranala ing sidebar supaya langsung menyang kaca tujuan tinimbang liwat alihan dhisik:
Busak MédhiaWiki:Helppage, njupuk pertalan saka TW
Project:Gapura KomunitasPortal:Paguyuban (otomatis dadi Gapura: btw)

Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 29 April 2021 22.10 (UTC)

@Labdajiwa:: Wis Mas. Jajal cèk manèh bokmanawa ana sing klèru. Wirjadisastra (rembugan) 30 April 2021 03.28 (UTC)
Panjalukanku sing liyané klèru, Mas. Sing MédhiaWiki:Helppage, pranalané malah tumuju menyang mw:Special:MyLanguage/Help:Contents, kamangka dakkira bakal kajupuk saka kéné. Tulung digawé manèh mawa isi Pitulung:Isi. Sing pranala menyang Paguyuban dadi rusak, mbuh ki kenapa mandhala aran Portal: kok ora di-convert dadi Gapura:. Tulung diowahi dadi Gapura:Paguyuban. Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 30 April 2021 04.04 (UTC)
@Labdajiwa: Oké, wis didandani manèh. Wirjadisastra (rembugan) 30 April 2021 04.20 (UTC)

Reksa[besut sumber]

Tulung reksa kaca Afrika-Amérika. Divandhal terus. Nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 11 Mèi 2021 12.41 (UTC)

@Labdajiwa: Sampun. Mung naraguna kadhaftar waé sing bisa mbesut. Wirjadisastra (rembugan) 11 Mèi 2021 13.27 (UTC)