Naraguna:BarbaraLuciano13

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Halo kabeh! Jenengku Barbara lan aku seneng seni kontemporer. Yen duwe wektu, aku mbantu komunitas Wikipedia nulis, nambah, mriksa artikel babagan seniman kontemporer. Yen sampeyan wis narjamahake teks menyang basa Italia lan sampeyan kudu mriksa lan ndandani, aja ragu-ragu ngubungi aku.