Parembugan Naraguna:Labdajiwa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan


Wulan Asia Wikipedia[besut sumber]

Sugeng siang mas @Labdajiwa:, bade tanglet mas, panjenengan gadah wekdal nopo boten nggeh mas? menawi wonten, saget rewangi kula damel Wulan Asia Wikipedia ing Wikipedia Basa Jawa wulan ngajeng?, infonipun saget diwaos ing parembugan naraguna kula ing Wikipedia Basa Indonesia, ing Mriki. Niki contonipun ing taun 2018. Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia. Matur nuwun. Salam. ✿Dimas Laksani✿ 6 Oktober 2020 04.03 (UTC)

Sugeng siyang, Mas @Dimas Laksani. Miturutku, kula iku dèrèng pantes dados panitya Wulan Asia Wikipédia, Mas. Amargi basa Jawi kula kirang saé lan kula ugi namung ndamel sakedhik artikel ing Wikipédia basa Jawi punika. Kedahipun tiyang-tiyang sènior saking Ruang Komunitas Wikimedia Yogyakarta kang ngréwangi/ndamel adicara punika. Ngapunten. — Labdajiwa (rembugan) 6 Oktober 2020 05.27 (UTC)

Halaman utama[besut sumber]

Sugeng enjang mas @Labdajiwa:, bade tanglet mas, niki napa mboten wonten pangurus aktif to? la kok niki kula tingali teng halaman utama kok mboten wonten artikel penthingan lan gambar pethingane nggeh, radi aneh mawon halaman utama kok mboten wonten artikel penthingan lan gambar pethingane. Matur nuwun. Salam. ✿Dimas Laksani✿ 1 Dhésèmber 2020 03.24 (UTC)

@Dimas Laksani: Wonten, mas. Wirjadisastra radi aktif. Kula pancèn dèrèng ndamel artikel kaliyan gambar pethingan wulan Dhésèmber. Manawi njenengan péngin ndamel piyambak nggih saged. Cithakanipun kari manut cithakan AP kaliyan GP wulan kapengker. Pratélan AP wonten ing mriki: Kategori:Artikel pilihan. Gambar-gambar: c:Commons:Featured pictures (kategori), c:Commons:Quality images (kategori), c:Commons:Valued images (kategori), POTD Commons (sembarang), POTD en.wiki (sembarang). — Labdajiwa (rembugan) 1 Dhésèmber 2020 04.19 (UTC)
@Dimas Laksani: Sampun kula damel. — Labdajiwa (rembugan) 2 Dhésèmber 2020 02.29 (UTC)
@Labdajiwa: Matur nuwun mas. ✿Dimas Laksani✿ 2 Dhésèmber 2020 05.25 (UTC)