Arif Suyono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Arif Suyono
Arif Suyono
Katerangan priangga
Jeneng dawa Arif Suyono
Dhuwur 1.74 m (5 ft 8 12 in)
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Sriwijaya FC
Karir nom



SSB Unibraw
Putra Jaya Batu
Arema U-18
Persema U-18
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
20032004
2005-2009
2009-
Persema Malang
Arema Malang
Sriwijaya FC
 ?? (?)
28 (4)
?? (7)
Tim nasional

2007
2008 -
Indonésia U-19 Indonésia
Indonésia U-23
Indonésia Indonésia

? (?)
21 (4)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 30 Dhésèmber 2010

Arif "Keceng" Suyono (lair ing Batu, Malang, Jawa Wétan, 3 Januari 1984; umur 35 taun) ya iku sawijining juru main bal-balan Indonésia.[1] Arif biyasa disapa dekaro jeneng karib "Keceng" amarga awake kang bisa dianggep gering.[1] Saiki keceng main ana ing klub Sriwijaya FC kang main ing Liga Super Indonésia.[1] Sadurungé main ing Sriwijaya FC , Keceng main akanggo klub Persema Malang lan Arema Malang.[1] Arif ya iku salah siji juru main timnas bal-balan Indonésia kang main ana ing sektor gelandang utawa penyerang sayap.[1] Sadurungé main ing timnas senior, Arif uga tau main kanggo mbela timnas U-17 lan timnas U-23 Sea Games 2007.[1] Prestasine Arif ya iku mèlu ngawa Arema juara Copa Indonésia kapng pindo nalika taun 2005 lan 2006.[2] Kisah perjalanan saka Arif Suyono kang miwiti karier dadi juru main bal-balan profésional ora mulus-mulus baé.[2] Nalika iku Arif dadi supersub timnas Indonésia ing Piala AFF 2010 iku uga amarga olèh sepatu bal sawisé utang.[2] Peristiwa mau ana ing sepuluh taun kapungkur, nalika Arif umuré nembé 16 taun.[2] Nalika iku nom-noman kelairan Batu, Malang, iku arep mèlu ana ing seleksi tim Piala Gubernur.[2] Ningsih, mbakyu nomer loro saka Arif, banjur ngutang sepatu bal kang regane Rp 150 èwu kanggo Arif.[2] Arif kang digedhèkaké bareng karo 12 sadulur iku dadi prioritas ana ing kulawargané.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Indonésia PSAFF 2010