Saleen S7 Twin Turbo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Saleen S7
A yellow Saleen S7 at the Salon de Genève 2004
ManufacturerSaleen
Prodhuksi2000–2004[1]
PerakitanIrvine, California, United States
Sing nerusakéSaleen S7 Twin Turbo
KlasSports car
Jinis bodi2-door coupé
RancanganRear mid-engine, rear-wheel drive[1]
MesinFord 427, 7.0 L naturally aspirated V8
Transmisi6-speed manual[2]
Rodha106 in (2,692 mm)
Dawa188 in (4,775 mm)
Amba78 in (1,981 mm)
Dhuwur41 in (1,041 mm)
Curb weight2,750 lb (1,247 kg)
Sing kagandhèngSaleen S281
DesainSteve Saleen,
Phil Frank[3],Phil Frank Design, LLC

Saleen S7 iku montor sing digawé kanthi kinerja dhuwur Amérika Supercar, dikembangake déning Steve Saleen kanggo konsèp awal lan pangarah, Hidden Creek Industri kanggo sumber daya lan dana awal, Phil Frank kanggo bosi lan interior désain CAD lan pangembange, lan Ray Mallock ltd kanggo rekayasa sasis. Mobil iku namung diprodhuksi karo Saleen orab didhasarake chasis sing eneng. S7 miwiti debute tanggal 19 Agustus 2000 ing Monterey Historic Races. Saka taun 2000 nganti 2004, S7 ngetokaké Ford 427 blok gedhé, disedot katon alami mesin V8 sing duwé tenaga jaran 550 (410 kW). Ing taun 2005, S7 digenti karo S7 Twin Turbo, sing ngetokaké sistem twin-turbo sing luwih kuat ndongkrak tenaga mesin dadi 750 tenaga jaran (760 kW PS/559) lan paling banter 248 mph (399 km/jam).

S7[besut | besut sumber]

Montor S7 iki digawé saka serat karbon, sing nggabungake spoiler, scoops, lan fitur-fitur aerodinamis liyané kanggo ndadeake pecahan udara ning mobil, lan bisa banteré bisa nganti 160 mil per jam (257 km / jam), mobile dhéwé nganggo bobot downforce.

Interior[besut | besut sumber]

Interior Saleen S7 digawé pancen mewah lan fungsional. Kabin mobil digawé karo lapisan kulit sing nganggo aksen alumnunium, lan S7 nganggo siji set set custom-fit bagasi. Amarga eneng layout engine ning mobil, ana ing kéné duwé loro panggon ya iku ngarep lan mburi. Fitur liyané ana ing ana ing mobil iki ya iku Kodhak Spion, Roda sing rikat utawa release, lan banteré bisa nganti 240 per jam (386 km / jam). Kabin digawé kanthi apik lan wujudé simetris, wujud lungguhane digawé custom pas lan bisa ningkatake visibilitas sopir lan pusat bobot awake sopir ning kendaraane.

Chasis[besut | besut sumber]

Chasise S7 iki nduwnei modhel ruang bungkai sing didhesain mbentuk sarang tawon, diwangun saka alumunium komposit sing kuat. Iki digawé kaya déné wujud ikatan nganggo baut-baut. Bobot entheng chassis ndadeake mobil iki duwé bobot £ 2750 (1247 kg).

Kinerja[besut | besut sumber]

Versi S7 bisa ngasilaké banter saka 0-60 mil per jam (97 km / h) ing wektu 3,8 detik, lan 100 mil per jam ing wektu 8,1 detik. Top speed mobil iki ya iku 200,1 mph (322,0 km / jam).

Saleen S7 Twin Turbo[besut | besut sumber]

Saleen S7 Twin Turbo ya iku revisi anyar saka S7. S7 Twin-Turbocharger ameh dadi konsèp awal, nanging ora sida digunaake ning mobil prodhuksi. Nanging ing taun 2005 sidhane wiwit diprodhuksi, didhol kanthi rega $ 585.296 USD (sakiwa-tengené GB £ 295,559, c.2007 / € 435.203, c.2007),nggantiake prodhuksi S7.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b "Concept Carz: 2001 Saleen S7". Concept Carz. Dijupuk 2007-05-05. 
  2. Robson, Graham. The Illustrated Directory of Sports Cars. MotorBooks. kk. 430–433. ISBN 0-7603-1418-9 Priksa gandra |isbn= (pitulung). 
  3. Lamm, John (2006). Velocity: Supercar Revolution. MotorBooks. kk. 236–237. ISBN 0-7603-2596-0.