Gunawan Sudradjat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gunawan
Gunawan sudrajat.JPG
Gunawan
LairGunawan Sudradjat
Jeneng liyaGunawan
PakaryanAktor
Model
Taun aktif1994-saiki
BojoParamitha Rusady (bercerai)
Sybilla Ernova Hartoto Hardikusumo
AnakAdhna Khayru Akyela Hardikusumo
Ghaniya Khayra Shakilla Naja
Wong tuwaAjat Sudradjat
Cucu Rodiah

Gunawan (lair ing Jakarta, 12 Januari 1973; umur 47 taun.[1] Gunawan Sudradjat iku salah sijiné juru main filem kang asalé saka Indonésia.[1] Gunawan Sudradjat iku mantan bojoné artis lan penyanyi kang jenengé Paramitha Rusady.[1] Gunawan ngugemi agama Islam.[1] Gunawan Sudradjat miwiti kariré nalika dhèwèké dadi modhél. Sawisé dadi modhél Gunawan banjur main utawa akting ing sinétron.[1]

Gunawan kang jeneng lengkapé Gunawan Sudradjat nikah karo Paramitha Rusady.[1] Gunawan lan Paramitha nikah ing Mekah nalika taun 2000.[1] Nanging leloroné banjur cerai kanthi apik-apikan nalika taun 2002.[1] Gunawan ora éntuk anak saka pernikahané karo Paramitha Rusady.[1] Sawisé cerai karo Paramith aRusady, Gunawan banjur nikah manèh karo wong wadon liya kang jenengé Sybilla Ernova Hartoto Hardikusumo.[1] Wong wadon iki biyasa diundang kanthi jeneng Lala.[1] Saka pernikahané karo Lala, Gunawan nduwé anak kang cacahé loro, jenengé ya iku Aghna dan Khayra kang duwé jeneng dawa Aghna Khayru Akyle Hardikusumo dan Ghama Khayra Sakilla Naja.[1] Mantan bojone Gunawan ya iku Paramitha Rusadi uga wis nikah karo bulé kang jenengé Croasia Nenad Bago.[2] Ing kariré Gunawan tau dadi bintang sinétron kaya ta JULIA JADI ANAK GEDONGAN, AIR MATA IBU, DETEKTIF MELAYU, lan liya-liyané.[2] Nanging saiki, Gunawan jarang tampil lan akting ing tivi.[2] Wong lanang kang nganggo kacamata minus iki uga jarang tampil ing donyaning hiburan Indonésia.[2] Ora mung ing akting, saliyané iku, Gunawan Sudradjat uga yasa karir ing babagan liyané.[2] Gunawan yasa kariré lumantar bisnis panganan.[2] Wiwit taun 2008, Gunawan lan bojoné nggawé rumah makan Bumbu Désa kang manggon ing laladan Tanah Abang, Jakarta Pusat.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Gunawan Sudradjat.[2]

Sinetron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Gunawan Sudradjat.[2]

FTV[besut | besut sumber]

FTV kang dibintangi Gunawan Sudradjat.[2]

Video Klip[besut | besut sumber]

Video Klip kang dibintangi Gunawan Sudradjat.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l nusantaraku.org(dipunundhuh tanggal 16 Juli 2011)
  2. a b c d e f g h i j k selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 16 Juli 2011)