Caroline Zachrie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Caroline Zachrie
Caroline Zachrie.jpg
Lair Caroline Zachrie
Pakaryan Model, Komedian, Aktris, penyanyi
Taun aktif 1995 - sekarang

Caroline Zachrie (lair ing Nèderlan, 20 April 1975; umur 44 taun) ya iku juru main sinétron lan pembawa acara. Wanita keturunan Palembang-Padang-Walanda iki miwiti karieré dadi peragawati. Dhèwèké lair ing Walanda, 20 April 1975.[1]

Nalika dadi artis, dhèwèké tau mbingtangi filem kang judhulé SELALU UNTUK SELAMANYA, ROMANSA 21, DARAH DAN CINTA 2, PEREMPUAN SATU IMPIAN, DERAI-DERAI KEHIDUPAN, lan NYONYA-NYONYA SOSIALITA/LABA-LABA CINTA.[1]

Caroline wiwit kondhang nalika nggawakaké acara Kismis (Kisah-Kisah Misteri) kang ditayangaké ning stasiun RCTI.[1] Paket acara mistis mau dadi paket acara TV kang nyeritakaké babagan setan kaping pisanan, sanajan pungkasané dibubaraké amarga ana omongan saka Komisi Penyiaran Indonésia (KPI) marang acara kang ana gegayutane karo setan.[1]

Ora mung iku, Caroline uga tau dadi pembawa acara kanggo acara Serenada lan Melody, sarta acara Insert Inverstigasi ing Trans TV.[1] Taun 2010, dhèwèké miwiti donya musik Indonésia.[2] Dhèwèké tau duet karo Andi RIF kanggo nembangaké tetembangan rock klasik.[2] Nalika iku, dhèwèké lagi nyiapaké single pop lan love song.[2] Dhèwèké ngakoni manawa wis éntuk akèh tawanan saka njaba kutha.[2] Ing taun mau, dhèwèké uga lagi nyiapaké program televisi lan acara off air.[2]

PEMBYAWARA[besut | besut sumber]

Acara-acara kang tau diacarani déning Caroline[1]:

  • SERENADA
  • MELODY
  • KISMIS
  • INSERT INVESTIGASI

SINETRON[besut | besut sumber]

Sinetron-sinétron kang tau dibintangi Caroline[1]:

  • SELALU UNTUK SELAMANYA
  • ROMANSA 21
  • DARAH DAN CINTA 2
  • PEREMPUAN SATU IMPIAN
  • DERAI-DERAI KEHIDUPAN
  • NYONYA NYONYA SOSIALITA/LABA-LABA CINTA
  • DI MANA MELANI?

SINGLE[besut | besut sumber]

Single déning Caroline[1]:

  • SO RIGHT (SELALU DI HATIKU)

IKLAN[besut | besut sumber]

Iklan-iklan kang tau dibintangi Caroline[1]:

  • EXEL COSMETICS
  • RINSO WARNA
  • SARI AYU

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i biografi Caroline Zachrie dipununduh tanggal 18 September 2011
  2. a b c d e berita Caroline Zachrie dipununduh tanggal 18 September 2011