Parembugan Naraguna:JV03 Erna Hapsari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV03 Erna Hapsari!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.32 (UTC)

 Ihda  Crown.png rembugan 15 September 2012 07.54 (UTC)

Papat Limpad 2012 Dipunwiwiti!!![besut sumber]

Halo JV03 Erna Hapsari,
Senin, 17 September 2012, Kompetisi Papat Limpad 2012 sampun dipunwiwiti. Paugeran-paugeran ingkang kedah dipungatosaken(ing Basa Indonésia):

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Semangat yaa!! Nuwun.  Elok link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok rembugan 16 September 2012 14.01 (UTC)

Film Indonesia Enggal 'Test Pack'[besut sumber]

Test Pack inggih menika film Indonesia enggal ingkang medal wonten bioskop mulai tanggal 6 September 2012. Film ingkang dipunmainaken dateng Reza Rahadian, Acha Septriasa, Renata Kusumo, lsp niki uga dipunsutradarai dateng Monty Tiwa Rahmat kang diperanaken Reza Rahadian inggih menika garwane Tata (Acha Septriasa). Rahmat pedamelanipun psikolog, lan Tata nyambut damel wonten perusahaan periklanan. Nanging, dumugi 7 taun yuswa rumah tanggane kekalih, pasangan menika mboten kedah dipun paringi momongan lan ndadosaken Tata bingung lan susah, mekaten ugi kaliyan Rahmat.

Fakultas Ilmu Budaya Undip[besut sumber]

Fakultas Ilmu Budaya Universitas Diponegoro menika rumiyin naminipun Fakultas Sastra. Fakultas niki Dekanipun inggih menika Bp Drs. Agus Maladi Irianto, M.A. Fakultas Ilmu Budaya menika kagungan jurusan program studi ingkang benten-benten. Kados jurusan S1 Sastra Indonesia, S1 Sastra Inggris, S1 Ilmu Perpustaan, S1 Ilmu Sejarah, S1 Sastra Jepang, D3 Bahasa Inggris, D3 Bahasa Jepang, D3 Kearsipan lan D3 Perpustakaan dan Informasi. Rumiyin panggenanipun Fakultas Ilmu Budaya menika wonten Pleburan, namung kawiwitan taun 2011 fakultas menika pindah wonten Tembalang.

Artikel Film Test Pack lan FIB Undip[besut sumber]

Halo JV03 Erna Hapsari,
Panjenengan sampun nyunting, nanging kok ketingalipun panjenengan klentu ndamel artikel wonten ing dhiskusi panganggo. Kanggé miwiti nyerat artikel, panjenengan saged madosi judhul ing kothak golek ing pojok tengen ndhuwur rumiyin. Menawai dèrèng wonten, warnanipun abrit.
Menawi panjenengan badhe ndamel artikel Film Test pack lan FIB Undip, saged mirsani tuladhanipun ing ngriki lan ngriki.
Semangat yaa!!! Elok link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok rembugan 18 September 2012 15.51 (UTC)

Artikel Pilihan Babak I[besut sumber]

Halo JV03 Erna Hapsari

Tetep semangat nyunting ya! Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I akan ditutup. Jadi, kirimkan artikel pilihan Anda ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel Anda yang ada untuk dijadikan artikel pilihan.

Semangat ya! Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 27 November 2012 09.59 (UTC)

Artikel Pilihan Babak I[besut sumber]

Halo JV03 Erna Hapsari Tetep semangat nyunting ya! Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I akan ditutup. Jadi, kirimkan artikel pilihan Anda ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel Anda yang ada untuk dijadikan artikel pilihan.

Semangat ya! Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 27 November 2012 10.01 (UTC)

Semangat[besut sumber]

Semangat ndamel artikel artikel rintisan.Onigiri cheerleader.gifNurulbaitirohmah pirembagan 28 Desember 2012 22.56 (UTC)