Hanny R. Saputra

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Hanny R. Saputra
Hanny Saputra
Lair 11 Mei 1965
Flag of Indonesia.svg Salatiga, Indonesia
Pagawéyan sutradara
Taun aktif 2004-kini

Hanny R. Saputra (dipunlairaken ing Salatiga, 11 Mei 1965; umur 50 taun) ya iku salah sijiné sutradara kondhang ing Indonesia.[1] Film kang wis tau disutradarani ya iku Virgin minangka karier sutradara kang pisanan ing film layar amba.[1]

Pandhidhikan[sunting | besut sumber]

Karya[sunting | besut sumber]

Filmografi[sunting | besut sumber]

Karya lain[sunting | besut sumber]

Cathetan suku[sunting | besut sumber]

  1. ^ a b c (id)kapanlagi.com(25 Juni 2011)
  2. ^ a b (id)movietei.com(25 Juni 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hanny_R._Saputra&oldid=982851"