Menyang kontèn

Hanny R. Saputra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Hanny R. Saputra
Hanny Saputra
Pakaryansutradara
Taun aktif2004-kini

Hanny R. Saputra (lair ing Salatiga, 11 Mèi 1965; umur 59 taun) ya iku salah sijiné sutradara kondhang ing Indonesia.[1] Film kang wis tau disutradarani ya iku Virgin minangka karier sutradara kang pisanan ing filem layar amba.[1]

Pandhidhikan[besut | besut sumber]

Karya[besut | besut sumber]

Filmografi[besut | besut sumber]

Karya lain[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c kapanlagi.com(25 Juni 2011)
  2. a b movietei.com Archived 2011-12-28 at the Wayback Machine.(25 Juni 2011)