Angel Ibrahim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Angel Ibrahim
Angel Ibrahim.jpg
LairMetty Murniwati Ibrahim
Pakaryanaktris
BojoNelson Pardamean Purba
AnakVrede

Angel Ibrahim (lair ing Jakarta, 9 Mèi 1969; umur 50 taun) kang duwé jeneng asli Metty Murniwati Ibrahim iku salah siji aktris saka Indonésia.[1] Dhèwèké miwiti kariré saka pariwara kang ana ning TV, banjur dhèwèké mbintangi filem biyoskup lan sinétron.[1] Angel Ibrahim iku lulusan program pascasarjana Universitas Indonésia.[1]

Angel Ibrahim miwiti mèlu sinettron nalika taun 1992 kang irah-irahé Salah Masuk, kang digawe déning PT. Soraya Intercine Film. Banjur ing taun 1994 nganti taun 1996 mèlu acara lawak kang irah-irahé Gara-gara.[1] Sinetron liyané kang tau dibintangi Angel Ibrahim kaya ta sinétron kang diputer wiwit taun 1994 nganti taun 1995 irah-irahé Bella Vista I & II. Kajaba iku uga sinétron kang judhulé Saat Memberi Saat Menerima, Pura Impian, lan Indahnya Rembulan Teriknya Matahari.[1]

Angel Ibrahim iku anak nomer wolu saka sangang sadulur keturunan Ambon, China, lan Portugis. Dhèwèké urip bebarengan karo perwira pulisi, kang jenengé Nelson Padamean Purba.[1] Saka dhaupé karo Nelson Pada Purba, dhèwèké duwé anak lanang kang dijenengi Vrede Angelo Purba.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g biografi Angel Ibrahim dipununduh tanggal 5 September 2011