Leila Lopes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Leila Lopes
Panggayuh gelar kontès kacantikan
Lair Leila Luliana da Costa Vieira Lopes[1]
(1986-02-26) Fèbruari 26, 1986 (umur 33)[1]
Benguela, Angola[2]
Jeneng liya Leila Lopes
Papan dunung Karajan Manunggal[2]
Dhuwur 1.79 m (5 ft 10 12 in)[3]
Warna rambut Ireng
Warna mata Soklat tuwa
Gelar Miss Angola UK 2011
Miss Angola 2011
Miss Universe 2011
Kompetisi
gedhé
Miss Angola 2011
(Pemenang)
(Miss Photogenic)
Miss Universe 2011
(Pemenang)

Leila Lopes, kanthi asma jangkep Leila Luliana da Costa Lopes Vieira (miyos ing Provinsi Benguela, Angola, 26 Fèbruari 1986), inggih punika pamenang Miss Angola 2011 nalika tanggal 18 Dhésèmber 2010 lan Miss Universe 2011 ing tanggal 12 September 2011 ing Sao Paulo, Brasil. Leila Lopes, ingkang asma jangkepipun Leila Luliana da Costa Lopes Vieira (miyos ing Provinsi Benguela, Angola, 26 Fèbruari 1986), inggih punika tiyang ingkang dados pamenang kontès Miss Angola 2011 nalika tanggal 18 Dhésèmber 2010 lan Miss Universe 2011 nalika tanggaal 12 September 2011 ing Sao Paulo, Brasil.

Tiyang sepuhipun Leila Lopes punika satunggalipun imigran saking Tanjung Verde. Leila punika mahasiswa manajemen bisnis ing Inggris. Priyantun èstri ingkang gadhah inggil 179 cm punika dipunparingi kanugrahan minangka Miss Universe nalika tanggal 18 Dhésèmber 2011 lan pamenang Miss Angola 2011 ing Luanda. Ing kontès Miss Universe 2011 Leila ugi pikantuk kanugrahan minangka Miss Photogenic.

Leila Lopes dados tiyang èstri kaping sekawan saking Afrika ingkang menangaken kontès Miss Universe.[4] Leila Lopes ugi dados tiyang èstri Angola kapisan ingkang dipunparingi kanugrahan Miss Universe.[4] Tiara (piyala ingkang wonten ing sirah) Miss Universe resmi pindhah saking Ximena Navarrete Miss Universe 2010, dhateng Leila Lopes ing Grand Final Miss Universe 2011.[5] Lopes saged ngalahaken Miss Ukraina Olesia Stefanko lan Miss Brasil Priscila Machado ing Grand Final Miss Universe 2011.[5]

[6]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng noticias
  2. a b Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng angop
  3. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng jornal
  4. a b Rahasia Cantik Leila Lopes si Hitam Manis dipunundhuh tanggal 15 September 2011)
  5. a b Leila Lopes dari Angola Pemenang Miss Universe 2011 dipunundhuh tanggal 15 September 2011)
  6. Biografi Mardiyanto dipunundhuh tanggal 15 September 2011)