Luanda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Luanda
formerly spelled Loanda
Luanda's waterfront
Luanda's waterfront
Nagara Angola
ProvinsiProvinsi Luanda
Dibentuk1575
Élepasi6 m (20 ft)
Cacah warga (2007)
 • Gunggung4.799.432
Lokasi Luanda ing Angola
Kutha Luanda

Luanda (biyèn Loanda) iku kutha krajan sisan kutha gedhé dhéwé ing Angola. Luanda kang ndunungi udakara 4,5 juta jiwa (perk. 2004). Luanda uga minangka kutha krajan Provinsi Luanda.

Pranala njaba[besut | besut sumber]