Luanda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Luanda
formerly spelled Loanda
Luanda's waterfront
Luanda's waterfront
Nagara  Angola
Provinsi Provinsi Luanda
Dibentuk 1575
Élevasi 6 m (20 ft)
Cacah warga (2007)
 • Gunggung 4.799.432
Lokasi Luanda ing Angola
Kutha Luanda

Luanda (biyèn Loanda) iku kutha krajan sisan kutha gedhé dhéwé ing Angola. Luanda sing ndunungi udakara 4,5 juta jiwa (perk. 2004). Luanda uga minangka kutha krajan Provinsi Luanda.

Pranala njaba[besut | besut sumber]