Luanda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Luanda
formerly spelled Loanda
Luanda's waterfront
Luanda's waterfront
Luanda is located in Angola
Luanda
Luanda
Lokasi Luanda ing Angola
Coordinates: 8°50′18″S 13°14′4″E / 8.83833°S 13.23444°E / -8.83833; 13.23444
Nagara  Angola
Provinsi Provinsi Luanda
Dibentuk 1575
Èlevasi 6 m (20 ft)
Cacah jiwa (2007)
 • Total 4.799.432
Lokasi Luanda ing Angola
Kutha Luanda

Luanda (biyèn Loanda) iku kutha krajan sekaligus kutha paling gedhé ing Angola. Luanda nduwèni padunung udakara 4,5 juta jiwa (perk. 2004). Luanda uga minangka kutha krajan Provinsi Luanda.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Luanda&oldid=968343"