Abidjan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Abidjan
District d'Abidjan
Kutha
Abidjan-Plateau1.JPG
Official seal of Abidjan
Seal
Coat of arms of Abidjan
Coat of arms
Nagara Cithakan:Country data Pasisir Gading
Region Region Lagunes
Pepréntahan
 • Mayor Pierre Djédji Amondji
Laladan
 • Kutha 2.119 km2 (818 sq mi)
 • Urban 422 km2 (163 sq mi)
Cacah warga (2007)[1]
 • Kutha 3.802.000
Zona wektu GMT (UTC+0)

Abidjan iku minangka kutha kang gedhé dhéwé ing Pasisir Gadhing. Jembar wewengkoné 2.119 km² lan cacahing sing ndunungi 3.690.000 jiwa (2004).

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Cithakan:Pasisir Gadhing