UTC+0

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=UTC%2B0&oldid=837178"