Cithakan:Pratélan kutha krajan ing Aprikah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Cithakan:Ibukutha ing Afrika)
Jujug: pandhu arah, pados