Parembugan Cithakan:Pratélan kutha krajan ing Aprikah

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Waah kothak borderé kok ilang yaa?? Pras 02:12, 10 Desember 2007 (UTC)

    Hmm rada angèl ... tak othak-athik durung bisa. Mengko diusahakaké manèh. Meursault2004ngobrol 10:56, 10 Desember 2007 (UTC)

    Wiwiti parembugan babagan Cithakan:Pratélan kutha krajan ing Aprikah

    Wiwiti parembugan anyar