Kampala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kampala
Kampala
Kampala
Nagara  Uganda
Distrik Distrik Kampala
Laladan
 • Gunggung 189 km2 (73 sq mi)
 • Land 176 km2 (68 sq mi)
 • Water 13 km2 (5 sq mi)
Élevasi 1.190 m (3,900 ft)
Cacah warga (2008 estimasi)
 • Gunggung 1.420.200
 • Pepadhet 7.514,3/km2 (194,620/sq mi)
Zona wektu EAT (UTC+3)
Peta Uganda nuduhaké lokasi Kampala

Kampala iku kutha krajan lan kutha gedhé dhéwé ing Uganda. Kampala sing ndunungi 1.208.544 jiwa (2002). Kampala uga dadi kutha krajan distrik Kampala. Kutha iki dumunung ing elevasi 1.189 m ing koordinat 0°19' LU 35°25' BT.

Pranala njaba[besut | besut sumber]