Kampala

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kampala
Kampala
Kampala
[[file:Cithakan:Location map Uganda|240px|Kampala is located in Cithakan:Location map Uganda]]<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi%; left: Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
[[File:Cithakan:Location map Uganda|6x6px|Kampala|link=|alt=]]
<div style="font-size: 90%; line-height: 110%; z-index:90; position: relative; top: -1.5em; width: 6em; Kaluputan èksprèsi: Karakter tandha wacan "[" ora ditepungi">Kampala
Lokasi Kampala di Uganda
Coordinates: 00°18′49″N 32°34′52″E / 0.31361°L 32.58111°W / 0.31361; 32.58111
Nagara Flag of Uganda Uganda
Distrik Distrik Kampala
Area
 • Total 189 km2 (73 sq mi)
 • Land 176 km2 (68 sq mi)
 • Water 13 km2 (5 sq mi)
Elevation 1.190 m (3,900 ft)
Population (2008 estimasi)
 • Total 1.420.200
 • Density 7.514,3/km2 (194,620/sq mi)
Time zone EAT (UTC+3)
Peta Uganda nuduhaké lokasi Kampala

Kampala iku kutha krajan lan kutha paling gedhé ing Uganda. Kampala nduwèni padunung 1.208.544 jiwa (2002). Kampala uga dadi kutha krajan distrik Kampala. Kutha iki dumunung ing elevasi 1.189 m ing koordinat 0°19' LU 35°25' BT.

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Kampala ing Wikivoyage


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kampala&oldid=968773"