Kampala

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kampala
Kampala
Kampala
[[file:Cithakan:Location map Uganda|240px|Kampala is located in Cithakan:Location map Uganda]]<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.%; left: Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
[[File:Cithakan:Location map Uganda|6x6px|Kampala|link=|alt=]]
<div style="font-size: 90%; line-height: 110%; z-index:90; position: relative; top: -1.5em; width: 6em; Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.">Kampala
Lokasi Kampala di Uganda
Coordinates: 00°18′49″N 32°34′52″E / 0.31361°L 32.58111°W / 0.31361; 32.58111
Nagara Flag of Uganda Uganda
Distrik Distrik Kampala
Area
 • Total 189 km2 (73 sq mi)
 • Land 176 km2 (68 sq mi)
 • Water 13 km2 (5 sq mi)
Elevation 1.190 m (3,900 ft)
Population (2008 estimasi)
 • Total 1.420.200
 • Density 7.514,3/km2 (194,620/sq mi)
Time zone EAT (UTC+3)
Peta Uganda nuduhaké lokasi Kampala

Kampala iku kutha krajan lan kutha paling gedhé ing Uganda. Kampala nduwèni padunung 1.208.544 jiwa (2002). Kampala uga dadi kutha krajan distrik Kampala. Kutha iki dumunung ing elevasi 1.189 m ing koordinat 0°19' LU 35°25' BT.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Kampala ing Wikivoyage


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kampala&oldid=968773"