Kampala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kampala
Kampala
Kampala
Nagara Uganda
DistrikDistrik Kampala
Laladan
 • Gunggung189 km2 (73 sq mi)
 • Land176 km2 (68 sq mi)
 • Water13 km2 (5 sq mi)
Élepasi1.190 m (3,900 ft)
Cacah warga (2008 estimasi)
 • Gunggung1.420.200
 • Pepadhet7.514,3/km2 (194,620/sq mi)
Zona wektuEAT (UTC+3)
Peta Uganda nuduhaké lokasi Kampala

Kampala iku kutha krajan lan kutha gedhé dhéwé ing Uganda. Kampala kang ndunungi 1.208.544 jiwa (2002). Kampala uga dadi kutha krajan distrik Kampala. Kutha iki dumunung ing elevasi 1.189 m ing koordinat 0°19' LU 35°25' BT.

Pranala njaba[besut | besut sumber]