Kampala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kampala
Kampala
Kampala
Masalah Lua ing Modul:Location_map larik 442: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Uganda" nor "Template:Location map Uganda" exists.Lokasi Kampala di Uganda
Koordhinat: 00°18′49″N 32°34′52″E / 0.31361°N 32.58111°E / 0.31361; 32.58111
Nagara  Uganda
Distrik Distrik Kampala
Tlatah
 • Gunggung 189 km2 (73 sq mi)
 • Palemahan 176 km2 (68 sq mi)
 • Banyu 13 km2 (5 sq mi)
Èlevasi 1.190 m (3,900 ft)
Cacah jiwa (2008 estimasi)
 • Gunggung 1.420.200
 • Kapadhetan 7.514,3/km2 (194,620/sq mi)
EAT (UTC+3)
Peta Uganda nuduhaké lokasi Kampala

Kampala iku kutha krajan lan kutha gedhé dhéwé ing Uganda. Kampala sing ndunungi 1.208.544 jiwa (2002). Kampala uga dadi kutha krajan distrik Kampala. Kutha iki dumunung ing elevasi 1.189 m ing koordinat 0°19' LU 35°25' BT.

Pranala njaba[besut | besut sumber]